30 april GRATIS overpotmiddag voor AH moestuintjes

Als het je nog niet helemaal is gelukt om de moestuintjes te verpotten, dan moet je vooral even opletten! Afgelopen zaterdag 16 april organiseerde Welkoop namelijk de eerste gratis overpotmiddag voor de moestuintjes van de spaaractie van Albert Heijn. Kinderen mochten met hun moestuinzaailingen naar de Welkoop komen en leerden hoe ze de zaailingen moesten splitsen en hoe ze deze in een groter potje kunnen overzetten. Op zaterdag 30 april, morgen dus, is er een tweede overpotmiddag.

Moestuint

Leerzaam
Zaterdag 16 april was de eerste gratis overpotmiddag van de Welkoop. Jonge moestuiniers kwamen met hun moestuinpotjes naar de Welkoop-winkels. Bijna alle Welkoop winkels deden mee aan deze gratis overpotservice. “De actie van Albert Heijn is natuurlijk erg leuk en kinderen leren er veel van”, zegt Henri Bakker van Welkoop Bathmen. “Maar voor een geslaagde oogst is het zaak om na de eerste groeifase de plantjes te splitsen en over te potten naar een groter kweekpotje. En hoe je dit doet? Daar helpt Welkoop uiteraard graag ook een handje bij”. Zelf heb ik hier ook over geblogd en dat kan je hier en hier teruglezen.

Tweede gratis overpotmiddag op 30 april
Kinderen die de eerste overpotmiddag hebben gemist of waarvan de plantjes nu pas groot genoeg zijn om over te potten, hebben zaterdag 30 april nog een kans. Dan is er een tweede gratis overpotmiddag. Meer informatie is te vinden op www.welkoop.nl/overpotmiddag.

Over Welkoop
Welkoop heeft 152 winkels én een webwinkel. Welkoop heeft vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier. Welkoop is verkozen tot beste winkelketen van 2015-2016 in de categorieën Tuin én Dierenspeciaalzaken.

Hoe gaat het met jouw moestuintjes? Blijk je een beetje groene vingers te hebben? Of heb je nog wat meer uitleg nodig tijdens de overpotmiddag?

One Comment on “30 april GRATIS overpotmiddag voor AH moestuintjes

  1. Ik zie dit nu pas, beetje laat haha. Bij ons zijn de Moestuintjes niet meer in leven… Een vogel zag het als zijn buffet en heeft er elke keer flink van gegeten, tot ze allemaal dood waren x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: