Winactie: Ontmoet Batman in Legoland Oberhausen

Vroeger vond ik het zelf helemaal geweldig en nu is het het favoriete speelgoed van mijn kinderen: Lego! Een paar jaar geleden èn vorig jaar bezochten we Legoland in Denemarken. Helemaal geweldig was dat. Er zit ook een Legoland in Oberhausen in Duitsland. Vanaf 10 februari tot 5 maart staat daar de nieuwe Batman film centraal. En weet je wat nou leuk is? Ik mag twee entreekaartjes voor het park weggeven! Doe je mee?

batmanLego Batman

Superheld. Boevenvanger. Bouwkunstenaar. Lego Batman is het allemaal. In de Legoland parken over de hele wereld draait het allemaal om de zwarte ridder uit de Lego films. Dit keer beleeft hij zijn eigen avontuur in de Lego Batman Movie. Gedurende bepaalde periodes vinden er in 2017 exclusieve Lego Batmanweken plaats. In Legoland in Oberhausen staat Lego Batman centraal van 10 februari tot en met 5 maart 2017.

Meet & Greet

In Legoland Oberhausen kunnen alle fans hun helden tijdens een Meet & Greet persoonlijk ontmoeten. Als herinnering mag je een eigen Lego Duplosteen in de Lego fabriek maken. Ook mag je een eigen superhelden-foto in een nagebouwd filmdecor van de film laten maken. Deze ervaring zal je niet snel vergeten. De Batmanweken bieden plezier voor jong en oud. De weken draaien volledig om de geliefde superheld.

Sinds afgelopen vrijdag 10 februari draait de Batman film in de bioscoop. Fans van de DC Superhelden kunnen hun helden in Lego-vorm in de Legoland parken van dichtbij bekijken. Gedurende de event-weken vinden fotomomenten met Lego Batman plaats. Ook zijn er diverse Batman bouwactiviteiten. Deze activiteiten zijn bij de prijs van het entreeticket inbegrepen.

Entreeprijzen

Tickets voor het Legoland Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Als je van tevoren boekt profiteer je van aantrekkelijke online kortingen. Kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Volwassenen hebben alleen toegang als ze samen komen met minstens 1 kind. Het park is dagelijks vanaf 10 uur geopend.

Winactie

Ik mag twee entreekaarten weggeven voor Legoland Discovery Centre in Oberhausen. Meedoen is niet moeilijk:

  • Laat een reactie achter in de comments hieronder
  • Delen wordt erg op prijs gesteld maar is niet verplicht
  • Laat een geldig e-mailadres achter (alleen zichtbaar voor mij)
  • De winactie loopt tot woensdag 15 februari 20.00 uur. Daarna zal ik een winnaar loten!
  • Degene die de kaarten wint wordt gemaild! Stuur mij binnen 48 uur je gegevens, anders zal ik een nieuwe winnaar loten.

Succes!

8 Comments on “Winactie: Ontmoet Batman in Legoland Oberhausen

  1. Jaaaaaaa willen wij wel winnen hoor!!!! Super super leuk de jongens zijn ontzettende Lego fans!

  2. Oh wat zou ons zoontje dat fantastisch vinden! Ik zou er dan 2 kaartjes bijkopen, zodat we met z’n 4en zouden kunnen. Want we zijn alle 4 enorme lego-fans. Zou echt fantastisch zijn om daar te kunnen kijken!

  3. Oh daar heb ik 2 liefhebbers voor! Ik zou geloof ik meteen “de allerliefste mama van de hele wereld” zijn 😉

  4. Leuk! Mijn 2 meiden zijn helemaal gek op batman en lego (jaja,aangestoken door papa ) Hoe leuk als ik ze alle 3 😉 hiermee kan verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: