Best gelezen blogs van 2014

2014 loopt toch al aardig op het eind…. Wat is het jaar toch snel voorbij gegaan. Eind vorig jaar ben ik begonnen met bloggen, maar het eerste deel van 2014 is er niet veel meer van gekomen. Ik had het privé wel heel erg druk met andere dingen; de verhuizing en het runnen van het gezin in mijn eentje omdat mijn man op missie was naar Somalië. In september heb ik het bloggen weer opgepakt en ik vind het echt geweldig. Vooral de interactie met volgers hier op de blog, maar ik krijg ook berichtjes via Facebook, via de mail en via Whatsapp. Zo leuk!
Ik wil vandaag dan aan jullie zien welke berichtjes op mijn blog afgelopen jaar het meest gelezen werden! Ik vind het leuk dat er ook wat (suikervrije) receptjes bij zitten!

In november was er op Twitter in ene behoorlijk ophef over de lunchbakjes die moeders hun kinderen meegeven naar school. Het sloeg echt helemaal nergens op. Ik heb er nog een blog aan besteed, Mee naar school #2 , en nog iets van 25 foto’s van broodbakjes laten zien. Dit werd meteen mijn best gelezen blog! Hopelijk zijn de bakjes een inspiratie voor andere moeders!
Al eerder had ik een blog gedeeld met inspiratie foto’s van de lunchbakjes die mijn zoon meekrijgt naar school. Dit blogje kan je hier lezen: Mee naar school. Mijn zoon vindt het allemaal heerlijk wat hij mee krijgt en juf zegt altijd dat hij zo heerlijk van zijn eten kan genieten in de klas.

Begin van het jaar maakten wij een Co-sleeper voor onze zoon F. Hij was namelijk geen geweldige slaper, sliep veel bij ons in bed en meldde zich ’s nachts nog heel vaak voor een nachtvoeding. Het bedje is prachtig geworden en ik deelde mijn handleiding en de bouwtekening die ik via internet vond.

Ik deed mee met de budgetchallenge. Dit houdt in dat je 5 dagen avondeten klaar maakt voor in totaal 25 euro. Dat is 5 euro per dag. Best wel een uitdaging voor een gezin met vijf mensen. Het recept Sla Wraps #5maaltijden25euro werd heel goed bekeken. 

Vorig jaar maakten wij een heel speciaal kerstcadeau voor de opa’s en oma’s. Het werd een Hand- en Voetafdruk Kalender. Het was best veel werk om meerdere kalenders tegelijk te maken, maar het resultaat was zó ontzettend gaaf. Wellicht nog een leuk idee om last minute een leuke kalender voor jullie gezin te maken?

Er is nog een recept wat veel bekeken is. Dit is de Witlof uit de oven #5maaltijden25euro. De foto is wel niet zo heel mooi, maar de smaak van dit recept is echt heerlijk. Mmmmm. We zijn hier dol op witlof! Zeker de moeite waard om dus nog eens te maken.

Unboxing van pakketjes is ook altijd leuk! Ik bestelde alle Sinterklaas inkopen dit jaar online en alles kwam bijna tegelijk binnen. Leuk om even een kijkje te nemen wat wij hadden gekocht! 

Tot slot staat de Keukentje DIY Ikea Hack ook in het overzicht. Het keukentje maakte ik vijf jaar geleden en er wordt nog bijna dagelijks mee gespeeld. Mocht je overwegen om een keukentje te maken… doen! Het is echt de moeite waard. Een voordeel van zelf maken is dat je het helemaal kan maken zoals je zelf wilt. Wellicht heb je wat aan mijn beschrijving!
Ik hoop dat je het leuk vond om te zien welke berichten dit jaar het best gelezen zijn. Nu op naar een heel nieuw blogjaar! Ik hoop dat jullie ook dan weer bij mij komen lezen en reageren. In ieder geval alvast bedankt voor dit jaar!!!

2 Comments on “Best gelezen blogs van 2014

  1. Leuke blogjes in je top vijf. De ikea keuken is erg populair geloof ik in zoekopdrachten. Ga zeker ook nog je mee naar school blogje lezen.

  2. Haha zo grappig om te zien waar mensen op zoeken! Sommige dingen verwacht je geen eens…. leuk dat je het mee naar school blogje ook gaat lezen ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: