Bluetooth Speaker

De kinderen zijn hier dol op muziek. Regelmatig vragen ze of ze op Youtube even een muziekje mogen luisteren. Meestal pakken we dan de telefoon er even bij, dat is lekker makkelijk. Maar eerlijk is eerlijk, het geluid dat uit mijn telefoon komt is nou niet zo geweldig. Superleuk vond ik het dus dat we een bluetooth speaker mochten testen.

IMG_9088

Met een bluetooth speaker kan je draadloos muziek luisteren vanaf bijvoorbeeld je telefoon. Ik heb een vrij oude telefoon, een Samsung S3 Neo. Ik probeerde het met mijn telefoon en het afspelen ging prima. Het geluid klinkt echt heel erg goed uit het speakertje. Je kan trouwens ook met een kabeltje vanaf je apparaat muziek op het het speakertje afspelen. Dit speakertje is spatwaterproof en zodoende kan je het dus ook meenemen in de badkamer als je gaat douchen. Natuurlijk niet meenemen ónder de douche. Er zit een handig ophangkoord aan, waarmee je het kan ophangen waar je wilt.

IMG_9074

Vooral mijn jongste zoon vindt het speakertje helemaal top. Hij is er best wel wild mee, maar dat is geen probleem omdat er een rubberen stootrand omheen zit. Gelukkig maar, want anders had het speakertje het vast niet overleefd. Deze doet het nog steeds prima. We zijn nu druk bezig met het leren van allemaal kinderliedjes. Vooral “de wielen van de bus” vind hij helemaal geweldig, maar ook mag hij graag naar “gangnamstyle” luisteren.

Ik mocht het speakertje testen van GSMpunt. Neem eens een kijkje in hun webshop, ze verkopen nog veel meer leuke producten voor telefoongebruikers. Als je op zoek bent naar een telefoonhoesje kan je daar ook prima terecht. Zelf vind ik vooral de hoesjes met print erg leuk.

Heb jij een bluetooth speaker? Vind jij het handig?

artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: