Breekbrood

Gister maakte ik een heel simpel en lekker hapje. Het is een soort breekbrood, met het beleg er al op. Heel erg handig als snack maar ook goed te eten als lunch. Vandaag deel ik het recept met jullie.

20150327_172411

Je hebt nodig:

  • Een afbakstokbrood; ik nam een biologisch volkoren stokbrood (suikervrij)
  • Mozzarella
  • Pesto; ik nam de biologische pesto van AH (suikervrij)

20150327_165938 20150327_170129  20150327_170310

Leg het stokbrood op een bakblik en snij hem in. Ik sneed ze ongeveer 2/3 in. Vervolgens snij je de mozzarella in kleine stukjes. Je hebt zoveel stukjes nodig als snedes je in het stokbrood hebt gemaakt.

20150327_170400 20150327_170800 20150327_172204

 

Doe in elke snede een theelepeltje pesto. Doe hier boven op een stukje mozzarella en bak het stokbrood vervolgens af. Je kan gewoon de temperatuur en tijd die op de verpakking staat gebruiken. De mozzarella zal nu gaan smelten terwijl je het stokbrood af bakt.

 

 

20150327_172451

En dit is dan het resultaat! Ziet het er niet heerlijk uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: