Cool Bear en de Droommachine gelezen door Lange Frans

Gister was ik op het persevent van Cool Bear. Cool Bear ken je waarschijnlijk wel van de gezonde limonade? Het is een limonade zonder toegevoegde suikers en op basis van stevia. Cool Bear is echt een familiemens en wil door middel van boeken, en in de toekomst o.a. theater een boodschap overbrengen aan de kinderen.Het boek “Cool Bear en de Droommachine” verschijnt binnenkort en gister las Lange Frans, ambassadeur van Cool Bear, een stuk voor uit het nieuwe boek.

Cool Bear en de Droommachine gelezen door Lange FransCool Bear

Cool Bear is een gezonde limonade voor kinderen en volwassenen. De producten van Cool Bear worden met liefde gemaakt en bevatten geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Cool Bear is ontwikkeld door Ana Santiago, zij zou graag willen dat kinderen opgroeien in een gezondere wereld. Er zijn ondertussen al meerdere producten op de markt en ook in meerdere smaken. Er is aanmaaklimonade, fruitdrops voor onderwerp en er zijn ook drinkpakjes. De aanmaaklimonade is er bijvoorbeeld in de smaken: aardbei, framboos, citroen, citroen limoen en cassis appel. Cool Bear is gemaakt op basis van echt fruitsap en stevia. Stevia is een natuurlijke zoetstof dat wordt gewonnen uit de steviaplant. Stevia is vriendelijk voor de tanden en werkt zelfs anti-bacterieel. Een limonade die dus niet slecht voor de tanden is.

Cool Bear en de Droommachine gelezen door Lange Frans

Cool Bear en de droommachine

Het verhaal speelt zich af in het magisch bos. Cool Bear woont daar samen met zijn vrienden Simone en Sam. In het magische bos staat een droommachine die de dromen van kinderen opvangt. Als de droommachine een droom heeft gevangen krijgt de beer een appje op zijn telefoon. Dan gaan ze samen naar de droommachine toe en begint er een nieuw avontuur in het magische bos. Cool Bear is een stoere grote knuffelbeer. Hij vindt het cool om gezond en sportief te zijn. Samen met Sam en Simone laat hij kinderen zien dat het waarmaken van je dromen heel erg leuk is.

Cool Bear en de Droommachine gelezen door Lange FransEvent

Wat was het leuk om naar de persevent te mogen gaan. Sowieso past het merk heel goed bij onze suikervrije leefstijl. Mijn kinderen vinden de aanmaaklimonade ook heel erg lekker en verkiezen het boven een glas diksap. Het event werd gehouden in het Vondelpark in Amsterdam. Eerlijk gezegd was ik nog nooit in het Vondelpark geweest, maar wat een prachtige locatie. Het lijkt wel een beetje op het magische bos uit het boek van Cool Bear. Samen met mijn zus ging ik naar het event (de kindjes waren ziek thuis…) en we waren best vroeg. Vanaf 15 uur was het inloop en we waren er stipt om 15 uur.

We waren zelfs de eersten en dat gaf ons ook mooi de gelegenheid om alvast wat foto’s te maken van alles, nog zo onaangeroerd. Er was een zithoek gemaakt speciaal voor de kinderen. Lange Frans kwam voorlezen uit het nieuwe boek en ze konden zo goed naar het verhaal luisteren.

Hapjes & Drinken

Er waren heel veel lekkere hapjes klaar gemaakt, allemaal zonder suiker. Er waren koekjes, fruit, pannenkoekjes en voor bij de pannenkoekjes was er jam en een chocolade saus. Beide gemaakt op basis van de aanmaaklimonade. Natuurlijk mochten we ook de verschillende smaken proeven. Binnenkort verschijnen er op de site van Cool Bear ook allerlei receptjes waar de aanmaaklimonade in wordt gebruikt.

Toen we naar huis gingen kregen we ook nog een persmap en een goodiebag mee naar huis. De goodiebag was speciaal voor de kinderen en bevatte kleurplaten, pakjes drinken en plaktatoeages van Cool Bear, die gelijk opgeplakt moesten worden vanmorgen, haha. De pakjes kregen de jongens gelijk mee naar school vandaag. Weer eens wat anders dan water of thee.

img_3777Ik heb ook nog een kortje filmpje gemaakt toen Lange Frans een stukje voor las uit het boek:

Hebben jullie al eens iets van Cool Bear geprobeerd?

4 Comments on “Cool Bear en de Droommachine gelezen door Lange Frans

  1. Wat ziet het er leuk uit, kon er zelf helaas niet bij zijn. Hier in huis zijn wij tegenwoordig ook “om” en komt er geen gewone ranja meer in huis, alleen Cool Bear x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1