De trouwringen voor de kinderen zijn binnen!

Oh de tijd gaat toch zo snel, nog maar 4,5 maand! Afgelopen tijd was ik heel druk met het regelen van een babyshower voor mijn zus, maar nu ga ik toch weer vol gas bezig met de bruiloft. De tijd vliegt voorbij en voor we het weten is het al zover. Een van de kinderen had de wens om ook een ring te krijgen tijdens de bruiloft. Een superleuk idee. Dat kan natuurlijk geregeld worden! De trouwringen voor de kinderen kwamen gister binnen.

de trouwringenWaarom voor de kinderen?

Mijn middelste zoon wil zo graag een ring als we gaan trouwen. Dat was een van de eerste dingen die hij zei toen we het nieuws vertelden: “Krijg ik dan ook een trouwring?”. Ik vond het zo schattig. Voor de kinderen gaan papa en mama niet trouwen, maar gaan we sĆ”men trouwen. Als gezin. En eigenlijk hebben ze daar best wel gelijk in. Ik heb het moment nog mijn eigen achternaam. De kinderen vinden het nu wel gek dat ik de enige ben met een andere achternaam. Als we gaan trouwen zal ik de achternaam van mijn man aannemen. Mama krijg dan eindelijk dezelfde achternaam als de kinderen. Voor ons is het plaatje dan helemaal compleet.

De trouwringen

Maar op zoek naar ringen dus. Ik snuffelde op internet wat rond bij bekende juweliers maar kon HET eigenlijk niet vinden. Leuke ringetjes wel hoor, maar niet direct wat ik zocht. Wat ik zocht wist ik eigenlijk ook niet eens hoor. Totdat ik de ringen tegen kwam die ik nu heb besteld. Ze hadden wel wat weg van onze ringen die we hebben besteld, wat ik juist extra speciaal vond. Ik vroeg mijn man wat hij er van vond en hij was ook om. Ik bestelde drie ringen en gister kwamen ze binnen. Ze zijn echt heel erg mooi! Ik zou ze heel graag laten zien, maar dat doe ik niet. We wachten de bruiloft nog even af en daarna zal ik ook de ringen van de kinderen delen en vertellen waar ik ze vandaan heb en wat ze ons hebben gekost. Nog even geduld dus. šŸ˜‰

Wat vind jij van het idee om kinderen ook een ring of sieraad te geven tijdens de bruiloft?

Afbeelding: Shutterstock

3 Comments on “De trouwringen voor de kinderen zijn binnen!

  1. Wat geweldig leuk!! Ga ik onthouden. We zijn al getrouwd maar misschien een extra feestje met ringen om de liefde ( voor allen) te vieren

  2. Mag ik vragen waar u ze besteld heeft? Onze dichter is 15 en vond dit een erg leuk idee om haar bij de bruiloft van haar ouders te betrekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: