Een lichtje gemaakt nav een foto

Vorig jaar kocht ik de Silhouette Cameo. Naar alle tevredenheid! Wat kan je daar een hoop dingen mee maken. Hij stond eigenlijk al die tijd in de huiskamer en als ik hem nodig had, moest ik alles nog aansluiten en klaar zetten. Niet handig. Maar op zolder, op mijn werkkamer, was het nog zo’n bende dat ik hem niet echt kwijt kon. Van het voorjaar besloot ik gewoon om even ruimte te maken op de werktafel (het is nog steeds een bende!), omdat dat voor het apparaat ook beter zou zijn. Voor mijn productiviteit ook trouwens. Ik ga nu gemakkelijker even snel iets maken.

20150910_161045

Ook wilde ik graag eens wat met foto’s doen. Je kan namelijk de mooiste dingen ontwerpen. Een foto kan je omzetten naar een snijbestand en hiermee kan je dus van alles maken. Ik besloot een trouwfoto te gebruiken van mijn overleden opa en oma. De kwaliteit foto die ik er van had was niet bijzonder, maar wonder boven wonder kwam hij er digitaal, na wat bewerking, toch aardig goed uit!

trouwfotogeknipt

Hierboven staat dus de originele trouwfoto. Ik heb het uit vinyl gesneden en op een glaasje geplakt. De randen van het glas heb ik voorzien van en randje met touw, om het geheel leuk af te werken. Het kaarsje maakte ik voor mijn vader, het zijn namelijk zijn ouders. Hij vond hem erg mooi geworden!

20150910_161211

Hij vond ze zelf zo leuk, dat hij er meteen zes bij me bestelde. Hij wilde ze namelijk aan zijn broers en zussen geven. Superlief toch? En zo maakte ik nóg zes van die glaasjes, die ik vervolgens ook nog even mooi in folie inpakte en er een touwtje om deed.

20150910_161351

Dat ik dol ben op het maken van persoonlijke cadeaus mag ondertussen toch wel duidelijk zijn. 😉 Ik ben nu alweer met een volgend foto project bezig, maar omdat deze foto nòg slechter is qua kwaliteit, neemt het wat meer werk in beslag…

Vind jij het ook leuk om persoonlijke cadeaus te geven en/of te krijgen?

2 Comments on “Een lichtje gemaakt nav een foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: