Een werkdag buitenshuis

Het lijkt me leuk om weer eens een dag een kijkje te geven in mijn leven. Dit keer een werkdag van mij, buitenshuis. Zoals ik her en der wel al heb gemeld, heb ik een eigen praktijk in de gezondheidszorg. In verband met privacy van mijn patiënten kan ik natuurlijk niet teveel vertellen over wat ik precies heb gedaan. We werden rond 7 uur wakker. Een mooie tijd, aangezien de kinderen meestal wel wakker worden van de wekker van papa (6 uur). Het ontbijt e.d. ben ik eigenlijk vergeten te fotograferen.

20150119_080353

Ik heb zelf lekker gedoucht en toen kleedde ik de jongste ook vlug aan. Ik deed hem nog even in mijn (nieuwe) drager op mijn rug. Wat ben ik blij met mijn aanschaf! F is echt een draag-kind. Van kleins af aan heb ik hem veel gedragen. Nu ik hem in de drager makkelijker op mijn rug kan doen, hoop ik hem weer vaker te kunnen dragen. Ik vind het zó handig. Rond 8 uur kwam oma (mijn schoonmoeder). Zij past een dag in de week op. F bleef even bij oma en ik bracht de twee oudsten naar school.

20150119_090445

Toen ik weer thuis was pakte ik nog gauw mijn tas in zei mijn zoontje gedag en ging naar de auto. Het had flink gevroren vannacht. De deuren zaten vast gevroren! Ik moest ook de ramen krabben, was een heel werkje. Toen ik klaar was vulde ik ook nog even de ruitenwisservloeistof bij. Die was namelijk helemaal op en met het gestrooi (zout) is het dus wel handig om je ramen schoon te kunnen maken.

20150119_091057

Onderweg genoot ik van prachtige winterse uitzichten. Ik begin mijn dag meestal met een huisbezoek. Ik ga dan naar iemand toe die hier ongeveer 10 minuutjes vandaan woont.Ik behandel een half uurtje en daarna ga ik terug naar de zaak.

20150119_133901

Dit is mijn behandeltafel. Rond 10 uur was ik op de zaak en ik heb gewerkt tot ongeveer 3 uur vandaag. Dat kan per keer wisselen, ik werk dan ook uitsluitend op afspraak.

20150119_125451

Op mijn werk lag een heel mooie envelop. Toen ik dit zag liggen wist ik ook meteen van wie het was!  Wendy de Boer heeft ook een hele eigen stijl.

20150119_130605

In de envelop zaten deze prachtige kaarten. Het zijn kaarten van de nieuwe collectie van Wendy. Ze zijn gedrukt op soft-feel papier en voelen dus ook heel lekker zacht. Ik denk er aan om weer wat kaarten te gaan inkopen!

20150119_132906

In mijn pauze deed ik nog wat telefoontjes en maakte ik dus wat nieuwe afspraken.

bestelling

Om drie uur, toen al mijn patiënten geweest waren, deed ik mijn bestelling bij de groothandel; non woven gaas, mondmaskers, epileernaalden en een camouflagecreme. Ik maakte nog wat schoon en deed nog wat administratie.

IMG-20150120-WA0010Na mijn werk reed ik meteen nog even langs de apotheek (ligt op de route). Toen ik aan de balie stond viel een man naast mij in ene achter over. Met een klap lag hij in de stelling. Ik schrok me rot! Gelukkig had hij niets en kwamen de dames van de apotheek meteen in actie.IMG-20150120-WA0009Ik ging daarna nog even langs de Blokker. Ik wilde graag nog een Leifheit picospray erbij halen. We hebben er thuis een en hij bevalt. Ik wilde er nu ook graag eentje kopen voor op de zaak. Daarna ging ik naar huis. Heerlijk weer knuffelen met mijn mannetjes.

20150119_163817Maar er lag ook alweer een stapel was op mij te wachten. Nou ja eigenlijk twee, maar ik vouwde er eentje op. De andere liet ik nog even aan de lijn hangen.

20150119_163835Daarna schilde ik de aardappels en zette alles klaar voor de boerenkool. Om 10 over half 5 kwam mijn man thuis en we wisselden elkaar af. Om 5 uur moet L namelijk naar zwemles.

20150119_173801S ging dit keer met ons mee. Hij maakte bovenstaande foto ook. We zaten op de tribune naar wedstrijdzwemmers te kijken. We kunnen zwemles helaas niet zien. Ook ergens maar goed ook want L zou anders helemaal niet op de les letten als hij ons kon zien.

20150119_180432Na de zwemles konden we thuis meteen aanschuiven. Mijn man had het eten verder afgemaakt. Hmmmmm boerenkool met spekjes en worst.

20150119_191350Na het eten was het alweer snel laat. Snel de kids nog even in bad, een verhaaltje en lekker slapen. Toen de kids op bed lagen haalde ik nog even de stofzuiger door het huis, dweilde ik de benedenboel nog even terwijl mijn man de keuken en het toilet deed. Heerlijk!

20150119_192252Om half 9 konden we eindelijk rustig gaan zitten. Ik nam nog even een bakje met Griekse yoghurt, rozijntjes, banaan en wat kaneel. Mmmmm

IMG-20150120-WA0011 IMG-20150120-WA0012

 

 

 

 

 

 

Ik zette nog even mijn fluitketel met water op het petroleumstelletje zodat dat langzaam kon gaan koken. Toen het water kookte deed ik het water in een 1 liter fles met een theezakje. Dit laat ik dan goed intrekken en kan ik alle vier de schoolbekers van de jongens er mee vullen. Lekker makkelijk en gezond.

20150118_225028Ook maakte ik alvast de lunchbakjes klaar voor de jongens. Dat scheelt heel veel gedoe ’s morgens in het ritueel. Rond half 12 ging ik naar bed en zat de dag er alweer op.

4 Comments on “Een werkdag buitenshuis

    • Dank je!! En ja het is best druk, maar met goed plannen loopt het vaak wel gesmeerd gelukkig.

    • De dagen gaan echt snel. Zo ook de weken en de maanden hihi.
      Dat is wel handig het zwembad tegenover. Kan je tussendoor gewoon naar huis. Buitenbad lijkt me wel erg fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: