Fotosieraad van Names4ever; review

Sinds de geboorte van mijn oudste zoon draag ik een mamasieraad. Het is een zilveren ketting met daar aan een jongenskopje met aan de achterzijde zijn naam en geboortedatum erin gegraveerd. Ik kreeg dit sieraad van mijn ouders na de geboorte. Na de geboortes van mijn andere twee zoontjes zijn hier nog twee jongenskopjes bij gekomen. Het mamasieraard heeft veel waarde voor mij. Van Names4ever mocht ik een zilveren sieraad uit hun assortiment kiezen. Wauw, wat een keuze! Onder andere sieraden met geboortestenen, infinitysieraden, mamasieraden en armbandjes met naam. En toen viel mijn oog op de fotosieraden. Prachtig vond ik ze! Een fotosieraad ging het dus worden.

Fotosieraad van Names4everFotosieraad

Een fotosieraad bevat een gravure van een door jou aangeleverde foto. Je kan bijvoorbeeld een foto van je kindje laten graveren in het zilver. Er is ook nog eens heel veel keuze in sieraden waar je in kunt laten graveren. Ik koos voor een rond hangertje met aan de buitenkant een ring waar ook nog tekst in gegraveerd kan worden. Kijk ook eens bij fotosieraden Names4ever.

Fotosieraad van Names4ever

Het bestellen van het sieraad is heel makkelijk en spreekt voor zich. Je kiest een fotosieraad uit wat je mooi vindt. Vervolgens upload je een foto van minimaal 700×700 pixels en je vult in wat voor tekst je op het sieraad wilt hebben. Zelf twijfelde ik of de foto wel goed genoeg was. Maar ik kreeg keurig een bevestiging van het bestelde sieraad met een preview van de hanger. Het zag er al erg mooi uit en na akkoord van mij werd het sieraad in bestelling genomen. Twee dagen later kreeg ik het sieraad al binnen.

Fotosieraad van Names4everIn het echt is het fotosieraad zelfs nog mooier dan op de foto! Het is zelfs een beetje lastig om de gravure helemaal goed op de foto te krijgen. Op de rand staat “The love between a mother and a child is forever”. En dat kindje op de foto? Dat ben ik! Het fotosieraad is namelijk een cadeautje!

Names4ever

Names4ever is een jonge onderneming met veel ervaring in het juweliersvak. Names4ever is actief in winkels, groothandel en in hun atelier. Sinds 2007 zijn ze uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Wij leveren aan veel consumenten en bedrijven in binnen- en buitenland.

De naamsieraden worden gemaakt met de laatste technieken en door vakopgeleide mensen. De naamsieraden worden in het atelier zo perfect mogelijk afgewerkt. Het poleisten en afwerken van de sieraden is handwerk.

Kende jij de fotosieraden al? Heb jij een sieraad met de naam van je kindje erop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: