Fotoverslag van de Ouders Natuurlijk Beurs Wintereditie

Gister was dan de wintereditie van de Ouders Natuurlijk Beurs. Samen met mijn zus ben ik er heen geweest. We vertrokken even na8 uur en even voor half 11 waren we in Doorwerth. We hingen de jassen in de garderobe, gingen naar het toilet en gingen meteen de markt over. Ik besloot eerst lekker een rondje te gaan lopen over de markt en heerlijk te kijken. Daarna wilde ik sowieso nog een rondje doen om foto’s te maken.

 

foto's 003

Er waren heel wat kraampjes met speelgoed. Bij bovenstaand kraampje, ik weet eigenlijk niet meer van welke winkel het is, verkochten ze onder andere magnetische houten blokken.

foto's 004

Verantwoord Snoepen was ook aanwezig. Een kraam vol met heerlijke lekkernijen die je ook mocht proeven. Het zag er allemaal heerlijk uit. Pepernoten, koekjes, kinderkoekjes, chocolade…

Musjes.com en Mevrouw Mus waren aanwezig met een hele grote kraam. Een kraam waar echt voor ieder wat wils is. Draagdoeken, kleding, Tony Chocolony, macarons, Dapper snappers, Snails nagellak, speelgoed, rugtassen en nog veel meer!

Bovenstaande foto’s zijn foto’s van willekeurige kraampjes. Bad/doucheproducten, mooie kaarten en een leuke gymtas.

foto's 012

Ik was erg benieuwd naar de Babongo shop. Ik had deze in de lijst van de standhouders zien staan vooraf en was benieuwd geworden. Ze verkopen leuke kaarten, (bamboe) keukenspullen, boeken en ik zag leuke gerecyclede tassen van oude paraplu’s.

De stand van De Knappe Kikker zag er fantastisch uit. Veel verzorgingsproducten en mooi opgesteld. De producten die ze verkopen zijn onder andere Weleda, Organic Babies, Organic Children, Trukid en Earth Friendly Baby.

De Groene Buik had ook een fijne grote kraam. Superveel leuke producten zoals broodtrommels, drinkflessen, bakjes, kletsboeken, Coolbear en herbruikbare drinkpakjes.

foto's 025

Dit was de kraam van Earth Games. Een kraam vol met diverse spellen! Ze verkochten story cubes, geweldige praat/handpoppen en spellen van Haba. Zelf heb ik het spel de Boomgaard van Haba nog op het verlanglijstje staan.

foto's 022

Door deze kraam werd ik meteen aangetrokken. Een kraam vol met edelstenen en wierook. Het was de kraam van Dyona. Ik kende deze webshop nog niet en ik vind het superleuk om zulke fijne winkeltjes te ontdekken! De stenen waren prachtig gesorteerd en uitgestald. Je werd ook ontzettend vriendelijk geholpen. Ik ga zeker vaker bij deze webshop bestellen!

De kraam van Regenboogschaap heb ik helaas niet supergoed kunnen bekijken. Het was er telkens ontzettend druk! Wat natuurlijk een goed teken is. 😉 De webwinkel van Regenboogschaap ken ik. Ik heb er al meerdere keren besteld, het is een fijne winkel. Ze verkopen er o.a. wollen kleding, Ostheimer en Grimm’s.

foto's 032

Het kraampje van Nanaaja zag er ook aantrekkelijk uit. Het was een kraam met diverse theeproducten. Ik ben dol op thee! Voor bijvoorbeeld een cadeautje zou ik daar ook wel kunnen slagen.

De kraam van Atelier JMG stond vol met mooie poppen van vilt. Als je een seizoenstafel wilt maken kan je hier zeker wel slagen. Ik vond de Sinterklaas en zwarte pietjes geweldig! Je kunt hier trouwens ook terecht voor materiaal om zelf poppetjes te maken; vilt, wol, houten popjes en houten kralen waren allemaal te koop!

Weer een assortiment aan foto’s: biologische wijn van Grab a Grape , wolverzorgings producten van Little Shop Around the Corner en een koffer met kinderkleding.

Een van mijn favoriete winkeltjes was er ook: Unieke Postkaarten! Wendy de Boer ontwerpt de meeste kaarten die ze verkoopt zelf! Ze heeft een hele leuk en herkenbare stijl. Ook verkoopt ze stickers en schrijfkaartjes. Ook bij deze shop kan ik altijd slagen!

Wasbare luiers blijven mij ook trekken! Die printjes!! De kraam van Bum Around zag er ook mooi uit. Het is dat F al genoeg luiers heeft…. anders had ik er vast wel wat gekocht!

Hugs & Things is een shop met handgemaakte kauwsieraden en bijtspeelgoed. Vooral de mooie kleuren van de sieraden zijn erg aantrekkelijk. De sieraden zijn gemaakt van siliconen. Zo zijn er diverse hangers zoals bijvoorbeeld een giraf, olifantje maar ook een koekje! Ook handig speelgoed om aan de draagdoek vast te maken!

foto's 056

Een kraam met diverse houten speelgoed, ook kleine leuke speelgoedjes. Wij vonden de waxinehouders die uit een stuk boomstam gesneden zijn erg leuk!

foto's 062

Dit was ook een kraam met prachtig speelgoed. Veel Grimm’s er ook bij! Maar ze verkochten ook hele mooie kaarten.

Dit was een leuke kraam met onder andere huidverzorging van Petit & Jolie en Naïf. Ook was er een een assortiment bamboo kinderserviezen. Het Cuppies bekertje vond ik trouwens erg schattig! Het is een oefenbekertje met twee handvaten en op de bodem van het bekertje zit een diertje.

Weer een aantal foto’s van diverse kramen. Een kraam van wolvilten hangers, een kraam met producten voor eten en drinken en een kraam met veel verschillende spullen zoals kaarten, broodtrommelliefde kaartjes en wasbare luiers.

Natur-El stond ook op de beurs. Natur-El is een winkel met mooie, eerlijke kleding die ook nog eens biologisch is. Toen ik een foto aan het maken was, sprak Vera mij meteen aan en vroeg of ik wat ging schrijven. We maakten nog even een praatje. Wat een leuke en vrolijke vrouw!

TillyTilly stond op de beurs met handgemaakte schoentjes en kronen. Er waren nog meer mooie luiers te koop, die bovendien ook erg zacht zijn. Ook was er een kraam met natuurspenen en wasmiddel.

Foto’s van Heel Gezonde Mama, een kraan met speelgoed en een kraam met lapjes stof.

foto's 081

Ik wist dat Woordkunsten op de beurs stond en daar was ik heel blij mee! Kon ik eindelijk de producten van Yentl eens in het echt bekijken. De kraam zelf vond ik er al super uit zien. Ik ben twee keer bij de kraam geweest en helaas heb ik Yentl twee keer niet getroffen. Ik kocht een paar mooie kaarten, die ik bij haar man afrekende. Ik mocht trouwens meenemen/kopen behalve de typmachine, want die paste mooi bij het logo, haha.

Kleine Duimpjes stond er ook weer met een kraam. Dat vind ik ook zo’n leuk winkeltje! Volgens mij ook de enige kraam op de beurs die de Ostheimer doeken verkocht (wat ik gezien heb). Verder verkoopt Manou o.a. ook nog Ostheimer figuren, boeken, kaarten, barnsteensieraden.

Dit was de kraam van Baby- en Kindgebaar. Superleuk om Brechje eens in het echt te zien. Ik liever zo nu en dan goodies voor in de goodiebags van Baby- en Kindgebaar. Leuk om te zien met wie je dan mailcontact hebt, al liet Brechje via Twitter weten dat ze mij niet had ontmoet haha. Zo grappig! Ik kocht een Sinterklaas gebaren boekje en kreeg bovendien ook nog een goodiebag van Brechje erbij! 😉 Baby- en Kindgebaar heeft een leuk assortiment producten om met je kind te gebaren. Zo ook de dvds van Lotte en Max, waar wij erg fan van zijn. Jammer genoeg hebben we alle dvd’s al, dus de serie kunnen we niet verder meer uitbreden. 😉

Dit mini theatertje met houten diertjes vond ik zo schattig! De rest van de kraam was trouwens ook gevuld met houten speelgoed. Deze kraam was van TjuTjo.

foto's 093

En tot slot nog een foto van de kraam van Circus Patz. Circus Patz ken ik wel, want ik kocht daar al eerder de tekenboekrugzakken voor de jongens. Circus Patz is een verhalen laboratorium.  Ze schrijven boeken die nèt even anders zijn dan andere boeken. Bij het boek zit een zeekaart en windkaartjes en zo bepaal je zelf de koers in het boek. Je leest het boek dus niet standaard van voor naar achter, maar je gaat kriskras door het boek heen. Er stonden twee varianten op de kraam; over eilanden en over planeten. Ik heb het boek nu niet gekocht, maar ik zet het zéker op de verlanglijst van de jongens voor Sint en/of Kerst. Het lijkt mij zelf ook een geweldig boek.

Zo, dat waren héél wat foto’s. Ik kon zelf moeilijk een selectie maken omdat ik zo veel mogelijk wilde laten zien. Dus het is gewoon een blog geworden met heel veel foto’s! Een shoplog met wat ik heb gekocht op de markt volgt later, anders wordt het wel een heel lang blogje.

Ben jij ook naar de Ouders Natuurlijk Beurs geweest?

13 Comments on “Fotoverslag van de Ouders Natuurlijk Beurs Wintereditie

  1. Dit is nou eens een beurs waar van ik echt denk …leuk! Had er nog nooit eerder van gehoord, jammer dat ik het gemist hebt x

    • Hele fijne beurs! Hij is twee keer per jaar. In juni weer! Die is dan ook meteen een stuk groter

  2. Leuke blog over de Ouders Natuurlijk beurs! En ook heel leuk dat je bij onze kraam bent komen kijken ( die met het vele speelgoed). Het was voor ons de eerste keer op deze beurs en we hebben er ontzettend van genoten!

  3. Hoi Emy, wat leuk dat je langs bent geweest. En dankjewel voor je vermelding in dit blog!
    Hartelijke groet, Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: