Friday Favorites #4

Vandaag is het weer vrijdag en heb ik dus een nieuwe Friday Favorites voor jullie. Ik ben vandaag wel een beetje laat met het online zetten van dit weekoverzicht, ik ben hier thuis namelijk nog met een projectje bezig, waar ik hopelijk snel meer van kan laten zien. Deze week hadden we weer een hoop leuke momenten, waaronder de verjaardag van onze zoon en onze eerste trouwdag. Lees je weer mee? 

friday favorites

Favorite #1

Afgelopen week was mijn zoon jarig. Hij is alweer 8 jaar geworden! Wat gaat het toch allemaal snel! Ik kan me zijn geboorte allemaal nog zo goed herinneren. Ik blijf het bijzonder vinden hoe je telkens de geboorte van je kinderen opnieuw beleeft zo rond de verjaardag! Zo’n verjaardag is voor de mama toch ook altijd wel speciaal hoor. Hij mocht trakteren op school en ’s middags vierden we ook zijn verjaardag.

Favorite #2

Afgelopen maandag was het onze trouwdag! We zijn gewoon alweer een jaar getrouwd! We vierden onze papieren bruiloft. Zondagavond had ik onze bruidstaart uit de vriezer gehaald. We hebben het bovenste gedeelte van de bruidstaart namelijk ingevroren. Maandagochtend om 6.45 uur aten we samen met onze kinderen al een puntje taart. Mijn man moest om 7 uur namelijk de deur uit om weer te gaan varen voor een paar dagen. ’s Middags namen de kinderen en ik nog een puntje. Hij was echt nog heel erg lekker!

friday favorites kinderpostzegels 2018 fabeltjeskrant
Foto: www.kinderpostzegels.nl

Favorite #3

Woensdag begon de verkoop van de Kinderpostzegels! Onze oudste zoon verkoopt ze dit jaar. Tegenwoordig is er een hoop veranderd vergeleken met toen ik ze nog verkocht. Zo verkopen de kinderen ze dit jaar op papier, met een app (ook langs de deuren) en via internet! De kinderpostzegels zijn dit jaar echt geweldig; ze zijn van de Fabeltjeskrant! Sinds wij op onszelf wonen (2004) kopen we eigenlijk altijd Kinderpostzegels. Dus ook dit jaar kocht ik ze weer. Ik hoop voor een goede postzegelverkoop van mijn zoon, zodat er weer een hoop kindjes geholpen kunnen worden.

Favorite #4

Van de week had F (van 5 jaar) een vriendje te spelen. Hij bleef ook een broodje bij ons eten. En wat speelden de jongens fijn! Echt lekker met z’n tweeën. Geen strijd, geen gekibbel, geen gedoe. Nee, gewoon echt gezellig samen! Lekker buiten spelen, bouwen met de Kapla en taartjes bakken van klei. Het was leuk. En wat kan ik daar dan van genieten he, zoet spelende kinderen

friday favorites young living premium starter kit

Favorite #5

Twee weken geleden kocht ik de Premium Starter Kit van Young Living. Ik zit er al een tijdje op te azen, maar hij is best wel prijzig. Toen hij onlangs met een flinke korting te koop kwam, móest ik hem gewoon wel bestellen. Onder het mom van alvast voor mijn verjaardag. Toen ik de doos open maakte werd ik al helemaal blij. Die heerlijke geuren! Samen met de kinderen heb ik aan alle flesjes lekker gesnuffeld. De jongens werden er ook echt heel erg blij van. Misschien schrijf ik er binnenkort nog wel eens over, het is allemaal teveel om dat hier te doen.

Favorite #6

Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van mijn vroegere “hartsvriendin” zoals je dat vroeger noemde, of ik het leuk vond als ze op kraamvisite zou komen. Echt superleuk vond ik dat! Maandag kwam ze op bezoek met haar gezin. Ik keek er echt naar uit! We zijn vriendinnen geweest vanaf 4 jaar en aan het einde van de middelbare school zijn we ieder onze eigen weg gegaan en is het verwaterd. Sinds een aantal jaar volgen we elkaar op social media en we blijken nog steeds overeenkomsten te hebben! Wat was het fijn om haar terug te zien! Maar nu met man en kindjes! Ik heb er van genoten en we moeten gauw nog maar eens afspreken.

Wat waren bij jou je Friday Favorites deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: