Gastblog: Slingerland

http://www.slingerlandwinkel.nl

Er was eens….een land dat Slingerland heette.

In Slingerland is het altijd feest, want waar je ook kijkt, overal om je heen vind je de leukste slingers. Als je over je schouder kijkt kom je ook allerlei leuke thema-afbeeldingen tegen zoals Hello Kitty, Cars, Bumba, Thomas de stoomlocomotief, allerlei Disney figuren en noem het maar op. Met deze afbeeldingen kun je van alles laten doen, je kunt o.a. een tekstslinger laten maken voor de verjaardag van je zoon of dochter, waarbij je dan tussen ieder woord zijn of haar favoriete afbeelding laat plaatsen. Zie je het blije gezicht al voor je als die slinger op de verjaardag aan de muur hangt? Je kunt de slinger jaar na jaar weer gebruiken en zelfs nieuwe afbeeldingen ertussen plaatsen als je dat wil.

Dan loop je verder en kijk je om een hoekje en…ooohhh…je kunt er ook een A4 leeftijdsbord laten maken, daar zit dan één afbeelding en een cijfer in met vrolijke versierseltjes. Of wat dacht je van een A4 tekstbord of een papieren vlaggenlijn met op de vlaggetjes een korte tekst en/of leuke afbeeldingen, je kunt de vlaggenlijn op die manier helemaal zelf samenstellen.

http://www.slingerlandwinkel.nl

Het is echt een hele beleving deze wandeling door Slingerland…heel kleurrijk ook.

Je gaat door een flauw bochtje en komt in een hele nieuwe wereld, de wereld van de geboorteslingers, ze zijn stuk voor stuk erg origineel en kunnen gemaakt worden met de naam van jullie toekomstige baby. Je hangt zo’n geboorteslinger voor het raam als geboorteaankondiging en bewaart hem daarna voor later. Alle geplastificeerde slingers zijn zo degelijk dat ze erg lang mee gaan.

Wat een beleving…dit moet je gezien hebben!

Ik kijk mijn ogen uit en weet nu al dat ik bij de volgende feestelijke gelegenheid hier nog eens terug kom om iets moois te laten maken…jij ook?

www.slingerlandwinkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: