Herfststorm

De herfst heeft dan toch echt zijn intrede gemaakt. En meteen goed ook! Wat een pittige herfststorm ging er vandaag over Nederland heen! Zelf moest ik ook de straat nog even op maar dat was geen pretje! Hier langs de kust is er echt ontzettend veel schade. Overal waar je keek lagen takken, omgevallen of kapot gescheurde bomen, kapotte dakpannen. Langs de weg, op de weg of op huizen. Overal zag je brandweerwagens, takelwagens en graafmachines bezig om mensen te helpen. Veel straten waren afgezet. Wat een ravage! Gelukkig is het nu weer rustig, maar het zal nog wel even duren voordat alles weer netjes is.

Foto genomen door: Bert Aggenbach

Dit was nou echt weer om binnen te blijven! Binnen-blijf-dagen zullen er deze herfst vast nog wel vaker komen, ik hoop toch alleen niet in deze omvang! Voor dit soort dagen hebben we leuk speelgoed in ons assortiment om de kinderen mee te vermaken. Wat dacht je van poppenwagentjes, muziekinstrumenten of een theeserviesje? Wat ik persoonlijk heel erg leuk vind zijn de memoblaadjes van Roodkapje.

Zijn ze niet geweldig? Daar kunnen de kinderen wel wat mee! En bovendien zijn de memoblaadjes ook nog in toepasselijke herfstkleuren. šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: