Als zindelijk worden niet goed lukt…

Soms wil het zindelijk worden niet direct lukken. Soms hebben kinderen moeite met het droog blijven in de nacht. Maar soms ook overdag. Een ongelukje zit dan in een klein hoekje met een natte broek als gevolg. Vooral overdag kan het een probleem zijn voor kinderen. Ze kunnen zich er voor schamen wanneer andere kinderen zien dat zij een ongelukje hebben. Gelukkig is er tegenwoordig mooi incontinentie ondergoed op de markt waardoor kinderen zich minder ongemakkelijk hoeven voelen.

incontinentie ondergoedWat kan de reden zijn van broek plassen?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom kinderen de plas overdag niet kunnen ophouden. Kinderen kunnen erg speels zijn en daardoor snel afgeleid zijn. Maar soms zit er zelfs een medische oorzaak achter. Veelvoorkomende oorzaken kunnen zijn: verstopping, een ontsteking van de urinewegen of een hele actieve blaas. Ook kinderen met een speciale diagnose kunnen er last van hebben. Gelukkig groeien de meeste kinderen er over heen. Maar het is wel heel erg vervelend als je (kind) er last van hebt. Het is verstandig om je te laten doorverwijzen naar het ziekenhuis dat hierin is gespecialiseerd. In de tussen tijd kan je het je kind zo aangenaam mogelijk maken door gebruik te maken van speciale incontinentie onderbroeken voor kinderen.

Incontinentie ondergoed

Er is tegenwoordig een hoop op de markt. In het luierschap kan je ook allerlei luiers vinden voor kinderen die plas problemen hebben. Maar vaak lijken die broekjes toch nog echt op luiers. Zeker voor grotere kinderen kan dat vervelend zijn. Er is dus ook incontinentie ondergoed op de markt. Een van de winkels die dit soort ondergoed verkoopt is http://dryandcool.nl/. Ze verkopen absorberende broekjes die zoveel mogelijk op gewoon ondergoed lijken. Het ondergoed ziet er ook nog eens leuk uit. Ze hebben diverse mooie printjes voor zowel jongens als meisjes. Kinderen hoeven zich zo minder zorgen te maken of anderen hun ongelukjes zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1