Kerstcadeaus

Last minute wil ik nog even de kerstcadeaus van de kinderen laten zien. Het kan nog wel even toch? Kerst is dan wel al een paar dagen achter de rug, maar Oud & Nieuw is nog niet geweest. De kinderen zijn dit jaar echt giga verwend. We vieren kerstavond altijd met opa en oma en met tante (mijn zus). Van iedereen krijgen ze dus cadeaus. Opa en oma hebben ook altijd een heel ruim budget. Zelf zijn we dit jaar voor wat houten speelgoed voor de kinderen gegaan. Zo kunnen ze ook leuk samen spelen met al het houten speelgoed.

L kreeg dit jaar wat grotere cadeaus. Op dit moment is hij helemaal into Star Wars en kreeg dus een mega set van Lego Star Wars. Hij was er zo ontzettend blij mee! Ook kreeg hij Star Wars domino, een boek van Geronimo Stilton, samen met zijn broertjes twee Disney dvds (Dombo en Alice in Wonderland), Star Wars stickerset, Leonardo sticks van Grimms, douchegel, vingerpopjes (kocht ik bij de kringloop voor 25 cent) en een zorgenvriendje die ik zelf voor hem maakte.

S kreeg veel lego van de brandweer, en een lego auto. Voor zijn eerste verjaardag kreeg hij van opa en oma de lego brandweerkazerne (om nog even op zolder te zetten, maar dreumesspeelgoed kreeg hij toen al genoeg) en daar heeft hij nu dus een mooie aanvulling op! Hij kreeg een houten weegschaaltje, die mooi in zijn winkeltje past, geld voor in het winkeltje, een boek van Sam & Julia, geometrische blokken van Grimms, samen met zijn broertjes twee Disney dvds (Dombo en Alice in Wonderland) en een zorgenvriendje die ik zelf voor hem maakte.

F kreeg een leuke trekkikker van Dille & Kamille, een xylofoon rups, Claire de Cabrio van vtecht toettoet, een stoffen boekje (50 cent bij de kringloop), het houten poppenhuisje van Grimms, element aarde van Grimms, een stoffen kaboutertje van Grimms en diertjes en een boom van Ostheimer.

Wat zijn ze ontzettend verwend he. Zelf doen we meestal met kerst wat minder (met Sinterklaas wat meer), maar omdat we nu wat houten speelgoed voor ze kochten kwam het budget wel wat hoger uit. Voorlopig hebben ze wel weer even genoeg nieuw speelgoed. Gelukkig zijn ze er wel tevreden mee en spelen ze er volop mee. Maar we gaan hier thuis wel wat speelgoed uitzoeken om andere kindjes blij mee te maken. Binnenkort volgt er ook een blog over het houten speelgoed en wat je er allemaal mee kunt doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: