Kinderkamer: Meubels waar je ook mee kan spelen

Een kinderkamer is over het algemeen niet heel erg groot. Met een bed in de kinderkamer wordt de ruimte toch al snel klein. En toch wil je ook dat je kind de ruimte heeft om te spelen. Wij hebben een halfhoogslaper op een van de kamers, daar is dan nog ruimte onder om te spelen. Ook hebben we wat planken aan de muren gehangen op de kinderkamers van de jongens, zodat ze ook genoeg ruimte hebben om te zitten en om hun legowerkjes te bewaren. Maar het kan ook anders.

indianen-bedZo kwam ik op een site terecht waar ze ontzettend leuke en goedkope meubels (billige møbler) hebben. Kijk maar eens naar de foto hierboven. Het bed is eigenlijk een soort huisje. Er zitten raampjes in en ook het grote doek kan je laten zakken, waardoor het een echte tent wordt. Kinderen kunnen zich hierdoor even afschermen en dat is ook goed om alle indrukken en prikkels van de dag te kunnen verwerken. Ziet het er niet ontzettend knus uit? Met alle vriendjes/vriendinnetjes in een bed?

Prinsessen speeltuin of camperbed

Dat deze site een groot scala aan meubels (stort udvalg af møbler) heeft blijft wel uit bovenstaande afbeeldingen. Ik vind de meubels (møbler) allebei echt heel erg gaaf. Het eerste roze bed lijkt wel een klimtoestel. Ze hebben de tent ook nog in andere kleuren hoor, zoals blauw en in het grijs. Voor elk wat wils dus. Hoe gaaf is het om als je wakker bent lekker naar beneden te glijden? Het andere bed is ook gaaf. Het lijkt wel een soort camper, of is het een bus? Dat kan je kind natuurlijk zelf kiezen, lekker de verbeelding de vrije loop laten gaan.

Zou jij zo’n bed, dat je ook voor het spelen kunt gebruiken, voor je kindje willen hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: