Mijn 100e blogpost met volgtips

Wauw! Dit is gewoon alweer mijn 100e blogpost. Wat is dat toch best snel gegaan nog.
In 2011 startte ik dit blog. Ik had al jaren veel inspiratie op gedaan op andere blogs en ik wilde ook graag een eigen blog om mijn verhalen op te delen. Maar op een of andere manier durfde ik het niet echt en ik wist ook nog niet zo goed waar ik over wilde gaan bloggen…
Eind vorig jaar ben ik gewoon maar begonnen met bloggen. Wel vond ik het nog een beetje onwennig. Zeker omdat ik geen foto’s van de kinderen plaats, beperk ik mezelf wel in het fotomateriaal. Ik maak nou eenmaal véél foto’s van mijn kinderen.
Toen gingen wij verhuizen en daarna ging mijn man ook nog eens voor 4 maanden weg. Dat waren voor mij redenen om niet of nauwelijks te bloggen. Sinds september probeer ik alles weer in te halen. Ik ga helemaal voor het bloggen en dat maakt dus ook dat ik vandaag mijn 100e blogpost plaats. Honderd. Best al veel eigenlijk. Op naar de volgende mijlpaal.
Ik wil meteen de gelegenheid nemen om mijn favoriete blogs met jullie te delen.
Mme Zsazsa volg ik al jaren. Ze begon met het delen van leuke DIY naaiprojectjes. Later ging ze ook steeds meer bloggen over moestuinieren, wat ik ook erg interessant vind.
Een blog van een moeder met vier kinderen. Ze maakt prachtige foto’s. Maakt zelf mooie stempels. Blogt verder nog over andere creativiteiten en hun leven in Antwerpen.
Een consuminderblog van Teunie. Teunie is moeder van 10 kinderen. Ze is begonnen met consuminderen uit noodzaak. Inmiddels is het haar levensgewoonte geworden. Erg inspirerend.
Kelly is mommyblogger en vertelt dagelijks over haar leven als jonge moeder en haar gezonde lifestyle. Kelly is erg enthousiast en je kan merken dat bloggen echt een grote hobby van haar is.
Kim schrijft over het leven van een jongensmama. Ze is moeder van een piemeltrio, zoals ze zelf zo leuk zegt. Ik heb zelf ook drie jongens dus ik herken veel. Bovendien schrijft Kim op zo’n leuke manier dat je eigenlijk alles wilt lezen!
Door deze blog ben ik gestopt met het gebruiken van geraffineerde suikers. Ik heb de online cursus gedaan via Voedzo en ben zo veel te weten gekomen over gezond eten. Op Voedzo worden regelmatig suikervrije recepten geplaatst.
Denise volg ik ook al een paar jaar. Ik denk niet dat Denise het nog weet, maar ik kocht via marktplaats van haar een zwangerschapstest over, ik bleek toen zwanger te zijn van mijn tweede. In haar mailtjes die ze stuurde stond onderin ook een link naar haar blog toe. Sindsdien volg ik haar. Ze schrijft ook zo leuk, vooral de blogjes over haar kinderen vind ik leuk.
Mamaliefde volg ik nog niet zo heel lang, maar ze schrijft leuke kindgerelateerde blogs. Ze schrijft ook echt regelmatig dus heerlijk om tussendoor even wat te lezen.

Ken jij deze blogs? Volg jij ze ook? Neem zeker eens een kijkje op deze weblogs!

6 Comments on “Mijn 100e blogpost met volgtips

 1. Wat gaat de tijd dan snel he ;-)! En wat een toffe blogs deel je, de meeste kende ik nog niet! Ondanks dat ik zelf geen mommy ben vind ik het altijd wel erg leuk om blogs te lezen van moeders dus dankjewel voor de tips!

  Liefs en een fijn weekend! Rosie!

  • Hoi Rosie, wat lief! Dank je wel 🙂
   Ik heb even een kijkje genomen op je blog en wat ziet het er mooi uit!!
   Jij ook een heel fijn weekend.

 2. Bloggen is, als het eenmaal op gang komt, echt ontzettend verslavend. Ik kwam er laatst achter dat ik alweer bijna 6 jaar blog en de tijd is zo ontzettend snel gegaan.

  Ik kan me goed voorstellen dat je geen foto’s van de kinderen wilt plaatsen, je weet maar nooit wat er mee gebeurd.

  Ondanks dat ik zo goed als geen ‘mama blogs’ lees (ik heb geen kinderen) kom ik ze ontzettend vaak tegen en zij lossen hun “foto beperking” op door hun kids alleen van de achterkant te fotograferen ( zoiets als hier ongeveer: http://fraeulein-klein.blogspot.nl/ ) … veelzeggende foto’s en toch anoniem. Misschien is het een optie voor je?

  En dan nog iets: Ik kwam laatst een enórme lijst met heel handige blog tips tegen om alles uit je blog te halen dat er uit te halen valt.

  Wie weet heb je er wat aan, en er zitten ook een aantal leuke mama blogs tussen. Het is wel allemaal in het engels.

  xoxo

  • Lieve Lindsay,

   Dankje voor je uitgebreide reactie! Wilde er even de tijd voor nemen dus daarom een iets latere reactie. Wat blog je alweer lang! Ik schrijf wel al jaren, maar dan dagboeken voor de kinderen. Heerlijk vind ik dat. Schrijven is echt een hobby.

   Bedankt voor de tip wbt de foto’s. Op facebook pas ik dat inderdaad ook toe. Al zijn die foto’s alweer wat minder toegankelijk voor buitenstaanders. Toevallig heb ik zaterdag wel een foto van hun ruggen geplaatst, tijdens de Sinterklaas intocht. Het blijft moeilijk om er over te beslissen. Ze zijn mijn kostbaarste bezit 🙂

   Wat handig zo’n lijst! Waar heb je die gezien? Heb je een linkje voor me? Bedankt hoor voor je adviezen!!

   xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: