Mijn eerste laptop + WINACTIE GESLOTEN

Kinderen willen het liefst het gedrag van volwassenen kopiëren. Zo vinden mijn kinderen het van kleins af aan al heel leuk om met een oude mobiel van ons rond te lopen. Niks leukers dan papa en mama na doen. Er is trouwens ook allerlei speelgoed verkrijgbaar wat het volwassenspul moet evenaren. Al is dat vaak van plastic en in schreeuwerige kleuren.

image

Mijn eerste laptop

Eichhorn heeft daar wat op gevonden. Eichhorn ken je vast wel. Het bekende merk van de  houten treinen en puzzels! Mooi kwalitatief speelgoed. Eichhorn heeft “Mijn eerste laptop” uitgebracht. Het is een prachtige, degelijke laptop.  Met een 13″ beeldscherm. De laptop is gemaakt van heel dik hout. Het beeldscherm bestaat uit een krijtvlak waar je kindje naar hartelust op kan tekenen.

image

Het touchpad is ingericht als vakje voor de krijtjes en het schoonmaaksponsje. Vooral het sponsje had de aandacht van F. Alles werd grondig schoongemaakt. Het toetsenbord is ook meteen een puzzel! Alle puzzelstukken kunnen eruit en kan je er weer terug in puzzelen.

image

Op de voorkant, waar normaal het bekende appeltje staat, staat nu een eekhoorntje die een hapje neemt uit een eikeltje. Een leuke knipoog naar het bekende merk. 😉 De laptop is mooi afgewerkt en dus voor diverse doeleinden te gebruiken.

image

Winactie

Van Coolgift mag ik dus een “Mijn eerste laptop” weggeven. Gaaf he? Wil je deze laptop ook winnen, doe dan mee. Wat moet je er voor doen?

Laat onder dit artikel onder in de comments een reactie achter met een geldig mailadres (dit is alleen voor mij zichtbaar) zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.  Een extra winkans krijg je als je volger wordt via Bloglovin en je krijgt een extra winkans als je volger wordt op Facebook. Meedoen kan tot en met zondag 30 augustus a.s.

Veel succes!!

Gefeliciteerd Julia!

56 Comments on “Mijn eerste laptop + WINACTIE GESLOTEN

 1. Wat een leuke actie! Weet zeker dat m’n kindjes dat ontzettend leuk zouden vinden! Ziet er erg mooi uit!! Wil graag ’n kansje wagen!

 2. We moesten eventjes goed kijken, dachten echt dat het een laptop was, haha! Onze kleine meid van 3 pikt af en toe de tablet in, en ze weet al hoe ze ermee moet bellen via Facebook: lekker handig ook als ik in bespreking op werk zit, haha :p. Voordat ze haar eigen kindertablet een keer krijgt, lijkt ons dit zeker handig ter introductie met computers.

  We willen deze dan ook graag winnen voor ons princesje!

  Liked + subscribe (als het gelukt is, want het subcribe boxje bleef meerdere keren hangen)

  Succes met de winactie!

  Groet, Erik & Chrissy

 3. Ook hier heel herkenbaar. Mijn zoontje “helpt” graag mee als ik achter de pc zit. Misschien zou deze laptop het makkelijker en leuker maken. Hij op de laptop spelen en ik achter de pc.

 4. Super leuk en schattig zeg!!! Ik doe heel graag mee voor de kleine van een lieve vriendin!! (ik volgde je al op bloglovin onder liesvan88 🙂 )

 5. super leuk zeg is wel wat voor mijn zoontje houd erg van tekenen en van krijten en deze kan die makkelijk overal mee naar toe nemen zo kan die zelfs in de auto als we lang onderweg zijn tekenen of lekker naast mama zitten als die aan het laptoppen is ik waag me kansje 😀

 6. Hij is geweldig. Hoewel, het doet me er wel aan denken dat het belangrijk is om je kinderen mee te geven dat ‘de echte wereld’ een stuk interessanter is dan de mobiel/tablet/computerwereld. In die zin is het gedrag van de kinderen een spiegel: leg dat ding weg en doe iets betekenisvols. spelen of knutselen bijvoorbeeld 🙂

 7. Ja hier twee lieverdjes die niets liever doen dan op mama’s laptop! Doe graag mee voor hen….en ook voor mij dus;-)

 8. Wat super gaaf!!!! Kunnen we samen aan de studie ????????? hopelijk mogen we deze winnen. !!!!

 9. Whaaaaaaaaa supergaaaaaf!!!! ???
  Z is al constant op jacht naar afstandsbedieningen en telefoons. Vorige week heeft ze mn laptop ontdekt dus die is ook niet meer veilig hahaha.

  Dus die mag wel onze kant ophoor!

 10. Ah heel erg leuk! Jay loopt ook steeds met mijn tel en heeft hem laatst laten vallen dus een enorme barst 🙁 dit zou heel wat beter zijn voor hem! Leuke winactie ! Liefs Lin

 11. ik doe graag mee voor mijn kleinste meisje! Ze is dol op krijtjes en wil ook graag steeds aan de iPad zitten, net als haar grotere broer en zus, maar mag dit nog niet. Zou super zijn voor haar!

 12. Superleuk! Ik doe mee! Ik hou van dit soort speelgoed! En Emily gelukkig ook 😉

 13. Oh dat zou ik eva blij mee kunnen maken! Dus ik doe graag mee. Op blog loving volgde ik je al een op Facebook nu ook,

 14. Leuk! Maud is nog een beetje klein, maar het zou een leuk kado zijn voor als ze iets groter is. Ik doe graag mee! En volgen deed ik je al 😉

 15. Deze laptop is echt supertof gemaakt, heel leuk voor kinderen! Ik zou het graag winnen voor mijn nichtjes én oppaskindjes, die ik toch wekelijks 2x zie 😉

 16. Ik zou deze graag voor mijn 2 jarige neefje willen.Want dan kunnen we samen gezellig op de bank samen achter de laptop zitten.En dan weet ik temninste dat hij niet mijn laptop slooptmet zijn kleine handjes.

 17. Steeds jonger komen we met techniek in aanraking, deze laptop is dan ook een mooi begin

 18. Dit zou echt ontzettend leuk zijn voor het zoontje van mijn beste vriendin! Ik doe dus graag mee met de winactie 🙂

  Ik volg je op Bloglovin en Facebook.

  groetjes Debbie

 19. mijn kleinzoon gaat uit zijn plaat als de naam van opa hier als winnaar staat

 20. Hallo!

  Wow, dat is een hele mooie prijs om te mogen winnen!
  Ik zie het al voor me, al “mijn” kindjes die spelenderwijs mogen en kunnen ontdekken hoe een laptop werkt.
  “MIjn” kindjes = alle 21 kindjes die in mijn klas zitten aangezien ik lerares op een basisschool werk.
  Dus ik zou het echt heeeeeeeeeel graag willen winnen!
  (Overigens ben ik geen social media juf, dus ik kan je niet “volgen” om nog meer winkans te kunnen maken)

 21. Wauw…wat gaaf… Net iets voor mijn oppaskindjes. Hebben ze ook hun eigen laptop 😉 Ze willen altijd op die van mij.

 22. Wat een prachtig cadeau voor mijn kleindochtertje die binnenkort zal worden opgenomen in het ziekenhuis! Een mooi en bijzonder cadeautje! Zomaar fijn om te geven en voor haar misschien wat extra vertrouwen!

 23. Leuk voor mijn dochter blijft ze misschien van mijn laptop af haha.

 24. Wat ziet dat er leuk uit, gaat natuurlijk wel van de ‘schermtijd’ af 😉 Ik volg je via bloglovin en FB.

 25. Hartstikke peuk. Deze mooie laptop heb ik al langere tijd op het oog voor mijn kleine meid, bij deze waag ik dus graag een kansje. Ik doe mee!

  • Ik zag dat je reactie drie x in de spam terecht was gekomen, ik heb een reactie van je terug gezet, je doet nog gewoon mee voor de prijs! 😉

 26. Wat super leuk die laptop. Ik doe graag mee voor onze dochter. Manlief en ik zitten vaak voor de laptop en dan kan zij ook met haar eigen laptop aan de slag.
  Facebook instagram en twitter volg ik al. Bloglovin zal ik vanavond op laptop ook volgen.
  ellen onlangs geplaatst…Snack & Play travel tray reviewMy Profile

 27. Superleuk! Loopt hier een peuter rond die dit mooie speeltje enorm zou waarderen.

  Like op Bloglovin en Facebook.

 28. Wat een Geweldige winactie is dit Kaboutertuinblogt.nl, doe er graag aan mee voor mijn kleine kabouter nu maar hopen dat ik deze geweldige prijs voor haar mag winnen.

 29. Ik doe mee voor mn zusje en broertje. Kunnen ze me even niet storen bij de PC:-D

 30. Erg leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontje Nick, zou hij prachtig vinden een eigen laptop 🙂

 31. Die is echt fantastisch! Ik doe graag mee 🙂 en leuke blog heb je!

 32. Wow dit is echt een geweldig mooi ding. Mijn laptop heeft altijd de interesse van mijn zoontje, er zitten dan ook altijd allemaal kleine vingertjes op het beeldscherm haha. Hij zou dit dan ook helemaal geweldig vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: