Mijn week in Instagram foto’s

Bij mijn lieve nicht Lindsay zag ik een blog met een week in Instagram foto’s. Ik vond het zo’n leuk overzicht dat ik het ook overgenomen heb. Ik zit nog niet zo heel lang op Instagram, ik ben niet zo’n fan van het delen van foto’s (van de kinderen), maar ook zonder hun gezichtjes kan je evengoed wel een hoop leuks delen. Foto’s maken een verhaal toch een stuk sprekender, dus ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd veel vaker op Instagram zit, dan op Twitter. Kijk je mee naar mijn week?

IMG_20150325_093327

De oudste twee kinderen waren op school. Ik was een ochtend alleen thuis met F. We speelden samen. Ik had het schoteltje met Grimm’s bakjes en poppetjes gepakt en ik haalde alle poppetjes eruit. Ik was heel erg verbaasd. F (1,5 jaar oud) zette de poppetjes in de bijbehorende kleur bakjes. Ik vond het zó goed van hem. Zo gaaf om die ontwikkeling te zien. In ene kunnen ze toch een hele hoop.

IMG_20150325_150346

Nadat we van een paar hele mooi dagen hebben kunnen genieten was het weer prutweer. Het was woensdagmiddag. Dinsdag was het ook al slecht en waren we ook al binnen gebleven. Weer een hele middag binnen zag ik niet zitten. Hup naar het bos! Gelukkig was het droog. Het is altijd wel heel lekker als je eenmaal buiten bent. Lekker die frisse neus halen.

IMG_20150325_150529

Tegenover het bos zit de kinderboerderij. We zijn er even gaan kijken. Oooooh wat een lieve schattige geitjes!!! Er zaten een paar hele kleine geitjes bij. Ze waren helemaal niet schuw ofzo. Ze wilden maar al te graag geaaid worden.

IMG_20150325_152618

’s Middags werden de boodschappen bezorgd door Albert Heijn. Oh wat vind ik dat toch ideaal! Ik bestel tegenwoordig één keer per maand mijn maandboodschappen en laat ze dan thuisbezorgen. Dit bespaart me een hele hoop tijd (èn geld!). In totaal kwamen er die woensdag 11 kratten en 2 zakken diepvries. Vrijdag werden er nog eens 2 kratten nageleverd (wegens boodschappen niet voorradig).

IMG_20150327_182642

Ik maakte ’s avonds een breekbrood als lekker hapje. Lekker hoor, met pesto en mozzarella. Heerlijk uit de oven, mmmmm.

IMG_20150328_083541

Zaterdagochtend ging ik om 8 uur al naar de Albert Heijn. Ik ging een AD halen, want vandaag zou er een publicatie in AD magazine staan, met een interview en foto van mij. Ik kocht twee exemplaren. Een voor mezelf en een voor mijn ouders.

IMG_20150328_102242

Ja hoor! Het staat er echt in. Wat gek om jezelf zo in een landelijke krant te zien. Het is wel een heel leuk stukje geworden, al zeg ik het zelf. Je kan er hier nog meer over lezen.

IMG_20150329_082142

Het weekend was heel vol en chaotisch. Tussen de bedrijven door maakte ik nog tijd om even met de kinderen palmpasenstokken te knutselen. Wat vonden ze dat leuk om te doen! Ze hebben ze allebei aan oma gegeven, waar we het weekend gingen eten.

IMG_20150330_195437

Maandagavond had onze oudste weer zwemles. Aan het einde van de zwemles kwam hij naar me toe met een briefje. Hij mag afzwemmen!!! Oh wat zijn we super blij hiermee. Zaterdag 18 april is het zover! Nu nog even hard blijven oefenen komende zwemlessen.

IMG_20150331_000419

Deze chaos bedoelde ik net dus. We kregen er een hele hoop spullen bij in huis, die allemaal een plekje moesten krijgen of op Marktplaats gingen. Het huis stond compleet op zijn kop. En het viel ook niet mee om met drie kindjes om me heen orde te scheppen. Later zal ik er wel verder over vertellen.

IMG_20150331_000559

Dit leuke traktatie zakje knutselde ik voor Pasen. Ik vind hem zo lief geworden! Heel leuk om lekkere (chocolade) eitjes in te doen toch?

IMG_20150331_222742

Mijn zus heeft een huis gekocht en kreeg afgelopen woensdag de sleutel. Ik stelde voor om dinsdagavond alvast te helpen met zoveel mogelijk spullen in te pakken, want nadat je de sleutel krijgt, heb je daar niet zoveel zin meer in. Mijn moeder kwam ook mee. Wat hadden we een gezellige avond! Mijn zus had niet zoveel overzicht meer op een gegeven moment, want we pakten meteen lekker door. Het was hartstikke gezellig en wat hebben we gelachen. Heerlijk die quality time samen. Woensdagavond zijn we weer verder gegaan. De dozen hebben we trouwens meteen al naar het nieuwe huis gebracht, scheelt straks weer een hele hoop!

IMG_20150401_232354

En als je tante de sleutel heeft van haar nieuwe huis, willen de neefjes natuurlijk komen helpen met klussen. Hoe lief! L en S gingen meteen helpen met schuren.

Nou dat was mijn week in Instagram foto’s. Ik vind zo’n overzichtje zelf wel erg leuk. Wie weet plaats ik er over een tijdje weer eens een.

Heb jij een Instagram account? Je kan mijn Instagram account vinden door op de link te klikken. Kom je ook eens kijken?

2 Reacties over “Mijn week in Instagram foto’s

  1. Wat goed te zien dat er nog meer mensen – net als ik – geen herkenbare foto’s op social media plaatsen van hun kind(eren). Leuk om ook eens bij een ander te zien. Succes met je blog!

    • Dank voor je reactie! Ik zet ook niet graag foto’s van mijn kinderen op social media. Mochten ze het later zelf willen dan kunnen ze er zelf (bewust) voor kiezen. Jij hebt ook ene leuke blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: