Mokken voor speciale bruiloftsgasten

Met ons huwelijk in het vooruitzicht zoek ik me rot naar alles wat ook maar met de bruiloft te maken heeft. Leuke decoratie voor de bruiloft, leuke ideetjes voor de ceremonie en leuke hapjes om te eten.Maar natuurlijk ook bedankjes voor de gasten en voor de speciale gasten (zoals de getuigen, ceremoniemeester, ouders en misschien de opa’s en oma’s etc). Ik wil graag een duurzaam cadeautje, iets wat niet meteen op is (zoals iets met snoep). Ik wil iets geven wat de speciale gasten een aandenken geeft aan onze mooie dag.

Mokken

Ik kwam op internet hele leuke mokken tegen. Mokken gebruik je vaak. Bijna iedereen drinkt dagelijks wel een bak koffie of een kop thee. Of anders drinken ze wel iets anders. Hoe leuk is het dan als mensen dagelijks, met een mooie mok, nog even terugdenken aan onze bruiloft?
De binnenkant van de mok is gekleurd en de buitenkant is wit. De buitenkant kan je voorzien van een logo of foto en kan je in full colour laten bedrukken. De mokken kunnen in de vaatwasser en worden geleverd in een mooi geschenkdoosje. De mokken zijn te bestellen bij Maxilia.nl. Je kan ze ook in kleinere oplage laten drukken.

mokken

Andere leuke artikelen

Maxilia is een bedrijf dat gespecialiseerd is in relatiegeschenken en promotiegeschenken. Je kan bij hen bestellen in grote oplage, maar ze hebben ook kleinere oplages. Daardoor is het ook interessant als je zelf een leuke attentie zoekt om bijvoorbeeld uit te delen op een feestje. Je kan ook powerbanks bedrukken bij Maxilia. Powerbanks zijn ideaal om je telefoon mee op te laden. Zelf vond ik de katoenen tasjes ook erg leuk om te laten bedrukken met ons silhouet en trouwdatum. Tegenwoordig zie je ook vaak dat bruidsparen een flesje water met een paracetamol uitdelen als bedankje. Het flesje water is dan voorzien van een foto en leuke tekst: katerwater. De paracetamollen natuurlijk tegen de hoofdpijn. De flesjes water kan je ook bij Maxilia laten bedrukken, erg leuk!

Wat voor bedankje hadden jullie op jullie bruiloft voor de gasten en de speciale gasten?

One Comment on “Mokken voor speciale bruiloftsgasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: