Kalknagels behandelen en camoufleren met Nailner Colour

Likdoorns, voetschimmel en kalknagels zijn de meest voorkomende voetaandoeningen. Kalknagels komen voor bij ongeveer een kwart van de bevolking. Een kalknagel is een schimmelinfectie die de nagels aantast, waardoor ze er kalkachtig uit gaan zien. Met een beetje nagellak ziet het er meteen stukken beter uit, maar dat zorgt er juist voor dat de infectie erger wordt. Een kalknagel dient behandeld te worden, anders gaat de infectie niet weg. Gelukkig heeft Nailner Colour nu iets nieuws. Nailner Colour Behandel & Maskeer bevat een flesje serum dat werkt tegen de infectie en een speciaal flesje ademende nagellak die de verkleuringen op de teen- of vingernagel onzichtbaar maakt. Zo worden vinger- en teennagels weer gezond en zien ze er tijdens de behandeling ook nog eens mooi uit.

Nailner ColourGezonde nagels

Een kalknagel begint vaak met een klein vlekje op je nagel. Vaak zal het niet direct opvallen. Maar als je er langere tijd last van hebt, kan je nagel wit en kalkachtig worden. Ook kan je vinger of je teen pijn gaan doen. De infectie kan zich verspreiden naar de andere tenen. Kalknagels zijn ontzettend besmettelijk. Zowel voor jezelf als voor anderen. Daarom is het belangrijk om de aandoening te behandelen en niet te negeren. Met de nieuwe Nailner Colour kan je kalknagels behandelen, maar tevens kan je ook je nagels lakken.

Nailner Colour Behandel & Maskeer

Er is nu dus door Nailner een nieuw product op de markt gebracht; Nailner Colour Behandel & Maskeer. Het zorgt er op een slimme manier voor om je nagels weer gezond en mooi te maken. De ingrediënten dringen door de dikke hoornlaag van je nagel heen, waardoor ze diep in de nagel aan het werk kunnen. De pH-waarde van de nagel wordt verlaagt. Schimmels kunnen hier niet tegen. Ze kunnen zich niet meer voeden en gaan uiteindelijk dood. Door het dagelijks gebruiken van Nailner Colour herstelt de nagel zich en de nagel wordt ook meteen beschermt tegen een eventuele nieuwe besmetting.

Nailner ColourHoe gebruik je Nailner Colour Behandel & Maskeer?

Nailner Colour wordt geleverd in een doosje met twee flesjes. Het ene flesje is de behandeling (Behandel) en het andere fles is de nagellak (Maskeer). Normale nagellak kan je beter niet gebruiken in combinatie met kalknagels, omdat normale nagellak de nagel helemaal afsluit en de nagel zo een hele fijne plek wordt voor de schimmel. De nagellak van Nailner kan je prima gebruiken. Deze nagellak is namelijk luchtdoorlatend en vochtdoorlatend.

Zo gebruik je Nailner:

  1. Verwijder voor de behandeling de nagellak van alle nagels die je gaat behandelen.
  2. Breng Nailner Behandel aan op het gehele oppervlak van de aangetaste nagel, inclusief de onderkant van het nageleinde.
  3. Laat de vloeistof 1-2 minuten drogen.
  4. Breng de Nailner Nagellak aan en laat de nagels drogen (normaal gesproken 2-3 minuten). De nagellak kan op alle nagels worden gebruikt.
  5. Verwijder de nagellak met nagellak remover (liefst zonder aceton) van de nagels die behandeld moeten worden en herhaal het hiervoor beschreven proces. De nagellak hoeft niet van de gezonde nagels verwijderd te worden (wel wordt aangeraden om de nagellak elke 2 weken van de gezonde nagels te verwijderen zodat deze kunnen ademen).

Nailner ColourPrijs & verkrijgbaarheid

Nailner Colour Behandel & Maskeer is verkrijgbaar bij de drogisterij of online in verschillende webwinkels. Een setje bestaande uit een 5ml flesje Nailner Repair Brush en een 5ml flesje Nailner ademende nagellak kost €29,95 en is voldoende voor 12 weken behandeling. Het assortiment bestaat verder uit de Nailner Kalknagelpen en het Nailner Kalknagelkwastje. Voor meer informatie en verkooppunten kijk je op de site van Nailner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: