Netflix favorieten van de kinderen

Halverwege de maand juni sloot ik een proefabonnement van Netflix af. Na alle goede verhalen hierover was ik wel erg benieuwd geworden. De mannen waren hier allemaal superblij mee trouwens. Ik had zelf een heel lijstje gemaakt met wat ik wilde gaan kijken, maar ik heb nog niks gekeken haha. Ik ben gewoon niet zo’n tv kijker denk ik…. Mijn man kijkt nu meerdere series door elkaar en ook de kinderen hebben nu al hun favorieten. Kijk je mee?

image

Masha en de Beer

Masha en de beer is een Russische animatie serie. Op Netflix staan twee seizoenen, allemaal achter elkaar. Masha is een klein meisje, ze ietwat ondeugend met een lekker eigen willetje. Ze maakt graag grapjes en gebruikt beer Mishka daar vaak voor. Beer Mishka lost het altijd weer op. Beer is echt een goedzak. Mijn kinderen vinden deze serie dus echt helemaal geweldig en kunnen er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Ik vind de animaties er mooi uit zien, ik vind de grapjes ook wel leuk, maar ik vind het stemmetje van Masha en de muziek wel erg irritant. šŸ˜‰

image

Mickey mouse Clubhuis

Mickey Mouse clubhuis is een leuke serie. Gewoon de bekende Mickey met zijn vriendjes Goofy, Donald Duck, Katrien en Minnie Mouse. Elke afleveringen zijn er weer zaken die opgelost moeten worden. Daar zijn vier muisdoedingen voor. Dit zijn gereedschapjes die ze nodig hebben om zaken of problemen op te lossen. Bijvoorbeeld een schep, een zaklamp, plakband etc. Mickey Mouse blijft altijd leuk, vind ik dan. Al is de “Oooh toedels” op een gegeven moment wel weer leuk geweest, haha. Vooral de jongste twee vinden Micky Mouse Clubhuis erg leuk.

image

Mister Bean animatie

Mr Bean kennen we allemaal natuurlijk wel. Er is ook een animatieserie van en die is voor kinderen. Kenmerkend is hier ook weer dat er weinig in gepraat wordt. In de serie komen ook weer de beer Teddy, Irma, en de bestuurder van de blauwe driewieler voor. Bovendien zijn er nog de huisbazin en haar kat Scrapper. Mijn kinderen vinden de gewone serie van Mr Bean ook echt humor. Deze animatie serie kunnen ze ook zeker waarderen. Vooral de twee oudsten.
image

Nieuw: Puffin Rock

Van de week kreeg ik een mailtje van Netflix dat er een nieuwe serie was toegevoegd, namelijk: Puffin Rock. Ik was benieuwd en opende de eerste aflevering. Het is een animatie serie en ook deze serie vind ik er mooi en vrolijk uit zien. Het is een serie voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het gaat over meisje Oona en haar broertje Baba. Het zijn puffins (papegaaiduikers). Ze wonen op een eiland in de wildernis. Ze maken vriendjes en leren dieren kennen. Ik ben benieuwd of deze serie hier ook een succes zal worden.

 

Wat is de lievelingsserie van jouw kindje? Heb je al wat van Puffin Rock gezien?

2 Comments on “Netflix favorieten van de kinderen

  1. Puffin rock hebben we nog niet gekeken, me dochtertje kijkt graag naar de 2 films van Garfield. Die vind ze zo leuk!
    Soms kijkt ze ook naar Peppa big en Sammy’s avonturen staat hier ook regelmatig aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: