NIEUW: Cool Bear® Fruit Drink

Cool Bear® kennen we, volgens mij, inmiddels allemaal wel. Cool Bear® is een natuurlijke limonadeproduct met echt fruitsap en bevat geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Het wordt gezoet met stevia. Daarmee is het dus een verantwoorde limonade en ook ik koop het wel eens voor de kinderen. Zelf ben ik niet zo dol op stevia, ik vind er een beetje een nasmaak aan zitten. Maar de kinderen vinden Cool Bear® echt heel erg lekker.

Drinkpakjes

Voorheen was Cool Bear® alleen te verkrijgen in siroop die je nog moest aanlengen. Nu is er ook het drinkpakje! Natuurlijk is het voor het milieu beter om zelf een fles te vullen met limonade. Mijn kinderen krijgen daarom dus nooit pakjes mee naar school, maar altijd een zelf te vullen drinkfles. Maar soms is het nou eenmaal handiger om ergens een pakje drinken mee naar toe te nemen. En dat kan nu dus ook met verantwoorde limonade!

Stevia

Cool Bear® – “Made with Love” wordt bereid met liefde en zorg en maakt al haar producten met hart voor jong en oud. De nieuwe Cool Bear® Fruit Drink is een lekker én verantwoord drinkpakje met alleen de beste ingrediënten uit de natuur. De producten bevatten puur vruchtensap, geen toegevoegde suikers, geen aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Wist je dat Stevia niet schadelijk is voor de tanden? Stevia onderdrukt de groei van bacteriën en helpt zelfs bij preventie van gaatjes en tandsteen. Eindelijk een cool én verantwoorde limonade die calorie en koolhydraatarm is. Eén pakje Cool Bear® Fruit Drink bevat veel minder dan 1 calorie en maar 0,08 gram koolhydraten! Daarom is deze fruitdrank ook nog eens uitermate geschikt voor diabetespatiënten en voor wie een koolhydraatarm dieet volgt.

Dé bere-lekkere dorstlesser om zelf en samen met je kind verantwoord van te genieten. En zo zien wij dat graag!

cool-bear-jeans_tetrapakjes_line-up_fruit
Bevat veel minder dan 1 kcal én maar 0,08 gram koolhydraten!

Assortiment

Ook proberen? Je vindt Cool Bear® bij supermarkten, speciaalzaken en bij steeds meer horecabedrijven.

  • Cool Bear® Fruit Drinks, perfect om mee te nemen naar school, sport of een dagje uit. Verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel, Framboos 200 ml. Een pak met drie kleine pakjes kost € 1.49.

Andere Cool Bear® producten:

  • Cool Bear® Vruchtensiroop, bere-lekker en een (h)eerlijke dorstlesser.Verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel, Aardbei, Citroen-Limoen, Framboos 700 ml € 2.95.
  • Cool Bear® Fruit Drops, knijpflesjes siroop met anti-lekdop. Verkrijgbaar in de smaken Framboos-Cranberry, Mandarijn-Citrus, Cassis-Appel  48 ml € 2.95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: