Nieuwe producten uit de Kleine Keuken + WINACTIE

Weten jullie nog dat ik naar het bloggersevent van de Kleine Keuken ben geweest? Daar heb ik een hoop informatie gekregen. Zowel over suikers als over hoe de Kleine Keuken te werk gaat. De Kleine Keuken gebruikt alleen maar goede ingrediënten waarvan ze de herkomst kunnen traceren. Al hun producten zijn geraffineerde suikervrij, gemaakt van volkoren producten en ook biologisch. Met deze ingrediënten kunnen ze garanderen dat de producten gezond en van goede kwaliteit zijn. Ik mocht een shopper met nieuwe producten vullen zodat ik producten van hen kon testen. Ik ben groot fan van de Kleine Keuken, maar helaas is het aanbod hier in de supermarkten erg laag. De Kleine Keuken heeft een hoop nieuwe producten erbij gekregen en daarom koos ik alleen maar voor producten die ik nog niet ken. Vandaag laat ik je zien wat wij hiervan vinden.

Rozijnenrakkers

De rozijnenrakkers zijn een nieuwe soort koekjes waar ik erg benieuwd naar was. Er zitten 6 zakjes met 2 koekjes in het doosje. De koekjes zijn gemaakt van volkoren tarwemeel, rozijnen, gepofte rijst, plantaardige olie en gezoet met appels. De koekjes zijn lekker bros en heerlijk zoet door de rozijnen en appels. Deze koekjes zijn door mijn kinderen gekozen tot het favoriete product uit de goodiebag.

nieuwe producten kleine keuken rozijnenrakkersMeergranenmakkers

Dit koekje is gemaakt van meerdere soorten granen, namelijk; volkorentarwe, speltmeel en havervlokken. Ook bevat het koekje gepofte rijst, plantaardige olie, maanzaad en ook dit koekje is gezoet met appel. Lekker gezond! Dit koekje is iets minder zoet van smaak dan de Rozijnenrakkers, de smaak is ietsje neutraler. Maar ook van dit koekje waren mijn zoontjes meteen gecharmeerd. Omdat de koekjes alleen maar goede ingrediënten bevatten die vol vitaminen, mineralen en goede vetten zitten, vind ik het niet zo erg om ze te geven. En daar maken mijn kindjes dan ook meteen gebruik van, haha. Een doosje bevat 6 zakjes met 2 koekjes.

nieuwe producten kleine keuken meergranenmakkersAardbei & bietjes jam

Heel erg blij ben ik met de uitbreiding van het broodbeleg assortiment. De Kleine Keuken heeft nu ook spread voor op brood op de markt gemaakt. Ik noem het spread omdat het officieel geen jam mag heten. Je mag het jam noemen als er een bepaald percentage suiker in zit. En daarom is het broodbeleg van de Kleine Keuken dus géén jam. Dit is een variant met aardbei en bietjes. Zelf vond ik het een bijzondere combinatie, maar waarom ook niet? Groente in een spread is alleen maar een goed idee! Persoonlijk vonden wij de bietjes iets te overheersend. Maar dit broodbeleg is voor kinderen vanaf 6 maanden en ik denk dat als je direct hiermee start dat kleine kinderen het echt heerlijk vinden. Ik vind het jammer dat dit product er nog niet was toen mijn kinderen klein waren.

nieuwe producten kleine keuken broodbeleg aardbei en bietjesMango & pompoen jam

Het jamverhaal wat ik hierboven vertelde geldt ook voor dit potje broodbeleg met mango & pompoen smaak. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik wel een beetje huiverig voor deze smaak was toen ik het woordje “pompoen” zag staan. Ik ben niet zo’n pompoen fan en de laatste keren dat ik pompoen in een gerecht gebruikte vond ik het niet echt lekker, hoe vaak ik het ook geprobeerd heb. Maar wat was dit broodbeleg verrassend! Ik was door de smaakcombinatie positief verrast, ik vond het echt lekker. En ik moet je eerlijk zeggen dat ik de pompoen niet eens heb geproefd. Naast mango wordt ook banaan gebruikt om het broodbeleg te zoeten. En dat vond ik juist heel erg lekker! Ook de kinderen en mijn man vonden dit lekker. Deze smaak zullen we zeker vaker in huis gaan halen!

nieuwe producten kleine keuken broodbeleg mango en pompoenGroentewolkjes

De groentenwolkjes van de Kleine Keuken zijn verantwoorde chipjes. Chipjes die gemaakt zijn voor groene erwten, mais en rode linzen. Mijn kinderen vonden deze chipjes niet zo lekker. Er zit namelijk weinig smaak aan. Deze chipjes zijn namelijk geschikt voor kindjes vanaf 8 maanden en ik denk dat mijn kinderen deze chipjes wat zijn ontgroeit. De smaak van de chips is namelijk heel flauw. Ik heb de chips zelf ook geproefd. De smaak is inderdaad flauw maar het is wel echt goede chips qua structuur. Ken je de bekende kaasflips? Zo’n structuur hebben deze chipjes ook en dat vind ik zelf erg lekker. De chipjes geven niet af aan de handjes en dat is iets waar mama’s wel heel blij mee zullen zijn. Ik weet dat de Kleine Keuken bezig is met het ontwikkelen van chips die geschikt is voor de wat oudere kinderen. Ik kan niet wachten!

nieuwe producten kleine keuken groentewolkjesWinactie

Nu heb ik goed nieuws! Ik mag van de Kleine Keuken een leuke goodiebag weggeven met de nieuwe producten! Dit pakket heb ik zelf voor jullie samengesteld en het bestaat uit:

 • Rozijnenrakkers
 • Superheldjes (onze favoriet!)
 • Groentewolkjes
 • Biologische rozijntjes
 • Broodbeleg mango & pompoen
 • Vilten shopper

nieuwe producten kleine keuken winactieBen je ook benieuwd naar de nieuwe producten? Mee doen is niet moeilijk:

 • Laat een reactie achter in de comments hier onder de blog.
 • Laat een geldig e-mailadres achter (alleen zichtbaar voor mij).
 • Als je deze blogpost deelt via Facebook maak je een extra kans.
 • De winactie loopt tot zaterdag 7 januari 2017 20.00 uur. Daarna zal ik een winnaar loten.
 • Degene die heeft gewonnen wordt gemaild! Stuur mij binnen 48 uur je adres gegevens, anders zal ik een nieuwe winnaar loten.

Doe je mee?

Gefeliciteerd Denepeen!

57 Comments on “Nieuwe producten uit de Kleine Keuken + WINACTIE

 1. Het ziet er al aantrekkelijk uit en zo te lezen moet het ook nog eens lekker smaken! Ik probeer mijn kinderen van bijna 2 en 4 zo gezond mogelijk te laten eten. En dat is proberen.. wat vinden ze lekker en wat niet? Dit pakket zou ons enorm kunnen helpen in onze zoektocht!

 2. Wat leuk zeg! Wij hebben en jaar geleden het roer omgegooid wat onze levensstijl betreft. Eten oa zoveel mogelijk suikervrij. Best wennen, maar het lastigste is broodbeleg. Ik had al een x eerder gelezen over de kleine keuken. Ben wel nieuwsgierig geworden naar hun producten. Ik Doe daarom graag mee

 3. Ooohh wat een bijzondere combinaties!!! Heel erg benieuwd naar die broodbeleg! En die andere producten ook! Die mogen de kinderen testen ? Ik doe dus graag mee aan de actie ?

 4. Hier een groot fan van de kleine keuken, dus ik doe graag mee! Ik ben vooral heel benieuwd naar het nieuwe boterhambeleg, ons zoontje eet zo graag brood en ik zou graag wat meer variatie hebben in wat ik hem aan kan bieden als gezond beleg.

 5. Oeh dat pakket willen wij wel winnen. Inderdaad ik heb het nog niet kunnen vinden in de supermarkt. Ben ook erg benieuwd naar de koekjes. Vooral voor de kids he (-;

 6. Ik ken de Kleine Keuken helemaal niet. Na het lezen ben ik wel heel nieuwsgierig geworden naar eigenlijk alle producten. Ik heb hier een klein dametje die de Groentewolkjes mooi zou kunnen proberen. Haar broer zal vast genieten van de Rozijnenrakkers.Je hoort het, ik zou graag kennis maken met de Kleine Keuken en dit is een geweldige gelegenheid hiervoor 😉

 7. Een papa die een mamablog leest. Wij geven onze kleine dame ook brood, maar de keuze qua beleg is wel beperkt. Ik zou het leuk vinden om dit een keer te proberen. Ik zag het al bij de ah staan, maar daar stond de varianten die je hierboven noemt niet bij helaas..

 8. Dit jaar geen kerstpakket voor mij, ik zou het super vinden om dit gezonde pakketje te winnen.

 9. Wat een leuk pakket! Lijkt me super leuk om het nieuwe jaar met zo’n mooi pakket te starten!

 10. De moeilijke eters thuis zullen verrast zijn van deze hulpjes. Leuk verpakt als verrassingsdoosjes, dat moet de problemen oplossen lijkt me.
  Bedankt voor deze tip ik ga het in ieder geval proberen

 11. altijd leuk om te winnen, want de liefde van mijn man gaat door z’n maag. dat word dus weer een verliefde man

 12. Biologisch, eigenlijk erg logisch al maak ik financieel vaak n andere keuze. Zou graag voor de mini-mij in huis een kans maken?
  Smullen word dat

 13. Lijkt me geweldig om dit eens te mogen proeven, ben zeer benieuwd hoe het smaakt. Onze super heeft niet zoveel aanbod van biologisch, klein dorp hier dus dan weet je het wel.

 14. Ik ben erg nieuwsgierig naar de producten, ik zou ze graag met de kinderen willen uitproberen en proeven, zou erg leuk zijn !!.

 15. Het ziet er echt super lekker uit, het zou leuk zijn als ik het zou mogen proberen!

 16. Deze lekkere en gezonde Kleine Keuken leuke goodiebag
  geef ik graag aan mijn lieve nichtje en neefje weg.
  Zij zijn gek op gezonde en verantwoorde lekkernijen om te smullen
  dus hiermee kan ik zeker hun wens vervullen
  en hun buikjes vullen…!

 17. Klinkt superlekker en ziet er aantrekkelijk uit!
  Ik zou dit wel eens willen proberen!

 18. Wat leuk voor mijn kleinzoontje, als hij op bezoek komt bij oma kan ik hem op een gezonde manier verwennen.

 19. Wat leuke actie zeg! ik wil dit jaar beginnen ,met een gezonde levenstijl om af te vallen zo na de zwangerschap. in mijn zwangerschap had ik zwangerschapsdiabtes en was alles wat ik at suikervrij en dat beviel me best wel, alleen na de zwangerschap ben ik direct weer suiker gaan eten, heel dom :/ . Ik was nog niet bekend met de kleine keuken..Ben wel nieuwsgierig geworden naar de producten. Ik doe daarom graag mee..

 20. Wat een fijne actie! wij proberen zoveel mogelijk suikervrij en gezond te eten. Vooral belangrijk voor onze dochter met het 22q11 deletie syndroom. Ik ben erg benieuwd naar deze producten en doe graag mee.

 21. Namen als Superheldjes zijn natuurlijk wel echt té lief om te laten lopen. Ik doe graag mee.

 22. Wat een heerlijke goodiebag van de Kleine Keuken ! Ik doe heel graag mee voor dit super pakket , en ben heel benieuwd naar de nieuwe producten .

 23. Eventjes tijd om te reageren, de kleine meid is zojuist in slaap gevallen :-)).
  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve nichtje, een schat van bijna een jaar oud! Ze krijgt al de bio maisknabbels en rijstwafeltjes, maar dit merk kennen wij nog helemaal niet.
  Leuk om eens wat anders te proberen, ze lust alles ( toegegeven, ook de krant of de afstandsbediening …;-)), dus wat nieuwe smaakjes zijn welkom!
  Ik heb mama ook even ingeseind om te reageren :-)).

 24. Een pakket met (h)eerlijke producten waar ik zeer benieuwd naar ben. Kortom, ik d ook e graag nee voor onze dochter. Voor een extra winkels heb ik het artikel op Facebook gedeeld.

 25. Mmm, lekker en gezond.
  Om het nieuwe jaar goed re starten. Ik maak graag kans.

 26. Oh die wil ik wel proberen, al tijdje fan van de koekjes van de Kleine Keuken!

 27. Ik doe graag mee. Ik heb al koekjes van de kleine keuken geprobeerd. Maar ben ook erg benieuwd na andere producten.

 28. Ik doe graag mee! Binnenkort komen mijn kleine vriendinnetjes en nichtjes spelen. Ik vind het dan fijn om iets lekkers en gezonds te kunnen trakteren. Dit lijkt mij heerlijk!

 29. Ik doe enorm graag mee! Ik ben hier totaal niet mee bekend en zou mn zoontje graag willen verrassen met dit lekkers! Super leuke actie!

 30. Ik heb vijf kleinkinderen, die graag door oma verwend worden.
  De chipjes, de koekjes en het lekkere broodbeleg, wat zullen ze er van smullen.
  Voor hen doe ik graag mee.

 31. Mmmm dat is lekker die groentewolkies vond niet alleen de kleine heerlijk.

 32. Wat een leuke producten! Onze dochter is nu 11 maanden en is dol op eten in alle vormen, maar ik houd het ook graag verantwoord, dan wordt de keuze al snel een stuk minder. Zou leuk zijn om dr goodiebag voor haar te winnen, maar ga zeker ook nog even op zoek of ik de producten al ergens kan kopen!

 33. Ik doe heel graag mee. Als moeder van een babyboy die net begonnen is met eten en wij het liefste alles biologisch willen aanbieden (minimaal het eerste jaar) komt dit pakket fantastisch goed uit!! Wat zal hij lkkr verder gaan met eten 🙂

 34. Kijk daar word je nou blij van!! Graag doe ik mee, wat heerlijk om mijn dochter uit te laten testen 😉 En mama smult natuurlijk mee 🙂

 35. Klinkt heel lekker! De ‘Groentewolkjes’ zijn ideaal voor mijn schatje die niet zo graag zijn groente eet.
  Ik volg je op Facebook.

 36. Wat een ontzettend fijne producten om goed het nieuwe jaar mee te mogen beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: