Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Emy, ik ben 31 jaar en ik ben mama van drie jongens. L is 8 jaar, S is 6 jaar en F is 3 jaar. Mijn kinderen zijn met lust en mijn leven, wat een verrijking! Bovendien leren deze jongens mij en heleboel over mijzelf en ze leren mij te genieten van de simpele dingen in het leven. Samen met mijn man, de papa van de kinderen, wonen wij in Noord Holland.

Sindskort heb ik mijn werkzaamheden als huidtherapeut neergelegd. Ik ben nu thuisblijfmoeder en kan zo lekker genieten van mijn drie kinderen. Ik heb een webwinkel, de Kaboutertuin, dit is een webwinkel in baby en kinderartikelen.

Dit blog ben ik gestart om lekker van mij af te kunnen schrijven en zo nu en dan wat creativiteiten te laten zien. Ik vind het namelijk ook heerlijk om te knutselen. Op mijn blog zul je dus heel veel verschillende onderwerpen tegen komen, ik vind namelijk een heleboel leuk. Ik blog over mijn kinderen, het moederschap, lekkere geraffineerd suikervrije recepten, creativiteiten en DIY, huishouden, consuminderen en een groen(er) leven.

Ik wens je veel leesplezier! Als je nog vragen hebt kan je me altijd een bericht sturen!

[contact-form subject=’Contactformulier blog’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

UA-58512786-1