Paaseitjes zoeken bij de Hema; cadeautje voor de kinderen

Vorig jaar had Hema een onwijs leuke paasactie. Je kon op internet een spelletje doen en paaseitjes zoeken. Als je ze alle twintig had gevonden kon je gratis een zakje chocolade eitjes ophalen bij een vestiging in de buurt. Het spelletje zelf vond ik echt al leuk om te doen. Dit jaar komt Hema met een andere actie. Hema bereidt zich namelijk voor op de start van de grootste paasei zoektocht ooit. Ze hebben hiervoor de hulp van een van de bekendste families ter wereld in; de familie Paashaas.

Hema en de familie Paashaas roepen jonge en oudere speurneuzen op om deel te nemen aan de grootste paasei zoektocht. Tijdens deze vrolijke zoektocht bundelen het warenhuis en de familie hun krachten, waarbij de vier paashazen duizenden paaseitjes zowel online als in alle Hema winkels verstoppen. Meedoen aan Hema’s grootste paasei zoektocht ooit kan van 3 t/m 16 april in meer dan 700 Hema winkels in heel Europa en in de webshop.

Paaseitjes zoekenPaaseitjes zoeken

Tijdens de grootste paasei zoektocht ooit worden kinderen van 4 t/m 12 jaar uitgedaagd om vijf paaseitjes te vinden in elk Hema filiaal. Zoek de juiste nummers bij de juiste paaseitjes. Vul deze in op de speciale zoektochtflyer. De jonge speurneuzen worden bij de kassa beloond met een mooie knutselplaat. Voor volwassen paasliefhebbers is er ook online een zoektocht uitgezet. Zoek vijf paaseitjes en krijg €5,- korting bij een minimale besteding van €20,- in de Hema webshop.

 239899-20170124_BH_HEMA_VROLIJK_VOORJAAR_07_INTRO_FAMILIE_063_R-581cd4-large-1490013521

Familie Paashaas helpt een handje

De wereldberoemde familie Paashaas is speciaal voor Hema’s grootste paasei zoektocht naar Nederland gekomen. “Mijn vrouw Juliette en ik zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de creatieve verstoptechnieken van onze dochter Inez en zoon Richie ervoor zorgen dat we de leukste paasei zoektocht ooit neerzetten. Met deze zoektocht introduceren we een geheel nieuwe stijl van verstoppen. Zowel in de winkels als online is het zoeken naar paaseitjes echt een feestje!”, aldus Charles, het creatieve brein achter de paasei zoektocht. Voor meer informatie zie www.hema.nl/paashaas.

One Comment on “Paaseitjes zoeken bij de Hema; cadeautje voor de kinderen

  1. Ik vind die paashazen super eng… kan er niets aan doen :s Mijn zoontje krijg altijd schrik als hij de reclame ziet op de tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: