Leuk idee voor Sinterklaasavond; Het pakjesavondspel!

Wat heb ik toch alweer zin in pakjesavond! Sowieso ben ik fan van de hele Sinterklaas periode, maar pakjesavond vind ik altijd zo gezellig. Ook dit jaar komt er weer gezellig wat familie bij ons thuis. Wij doen uiteraard altijd voor de kinderen cadeautjes, maar trekken met de volwassenen ook lootjes, zodat er ook voor ons wat in de zak zit. Gewoon voor een klein bedrag hoor, maar ik vind wel dat het er bij hoort.

Zodra de kinderen de cadeautjes hebben gezien en/of gevonden is het gekkenhuis. Het liefst willen ze meteen alle cadeautjes open maken. Zo jammer, want als we dat toe zouden laten zijn we met een kwartier door alle cadeautjes heen haha. Vaak gaan we halverwege de cadeautjes nog even wat eten; een soepje met wat brood of iets dergelijks, zodat we er toch geen gezellige lange avond van kunnen maken. Maar er is nu een oplossing voor!

pakjesavondspelPakjesavondspel

Jessica van vanKaat bedacht een pakjesavondspel. Iedereen die op pakjesavond aanwezig is kan hier aan mee doen. Het spel bevat leuke opdrachtjes die je met z’n allen uitvoert. Uiteraard worden er tijdens het spel ook cadeautjes uitgepakt.

Er zit een brief bij het pakjesavondspel en deze is afkomstig van Sinterklaas. Hierin wordt uitgelegd dat pakjesavond dit keer ietsje anders gaat dan voorgaande jaren. Er zijn tien verschillende spelletjes. Er worden veel liedjes gezongen en natuurlijk ook gesmikkeld van allerlei lekkers. De cadeautjes worden niet allemaal zomaar willekeurig open gescheurd. Soms moet je daar ook echt even je best voor doen….. een cadeautje op een speciale manier openen bijvoorbeeld…. Zal het jullie lukken?

pakjesavondspelDe bestelling

Het spel wordt geleverd via de mail. Je kan de bestanden heel makkelijk downloaden. Je krijgt een aftelkalender, een draaiboek en een uitwerking van alle spelletjes. Het draaiboek is hartstikke uitgebreid. Het beste neem je wel even de tijd om alles goed door te nemen en voor te bereiden. Het draaiboek begint met allerlei leuke tips hoe je je huis in Sinterklaassfeer kunt brengen. Een aanrader, want er zitten hele originele ideeën bij. Er zit een tijdsplanning in, hoe deel je de avond nou ongeveer in als je het pakjesavondspel speelt? Fijn om zo’n overzichtje te hebben, dan weet je meteen waar je aan toe bent. Alle spellen zijn duidelijk uitgewerkt en overal staat precies bij wat je nodig hebt. Achteraan in het draaiboek staat een overzichtelijk boodschappenlijstje. Hiermee kan je heel handig afvinken wat je al bij elkaar hebt gevonden.

Het spel kost € 9,95 en hier bestel je het pakjesavondspel. Na de betaling wordt het pakjesavondspel je meteen toegestuurd. Wel zo handig, want je hoeft het dus alleen nog maar uit te printen en zo kan je snel gebruiken maken van het spel. Dit spel zorgt gegarandeerd voor een geweldige avond!

Wat ga jij doen met pakjesavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: