Quinoa met peer #5xsuikervrijontbijten

Vandaag is alweer de laatste dag van de suikervrije ontbijtserie. Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben kunnen opdoen, voor meer variatie in het ontbijt. Vandaag staat er dus quinoa op het menu. Dit ontbijtje kan je de avond van te voren al klaar maken! Of in ieder geval de quinoa alvast koken. Dat scheelt ’s ochtends een hoop werk. Als je niet van quinoa houdt, kun je natuurlijk ook rijst of amaranth nemen.

Wat heb je nodig?
– Quinoa, zilvervliesrijst of amaranth
– Handje rozijnen
– Peer
– Kaneel
– Optioneel wat honing (voor zoetere smaak)

Kook de quinoa/rijst/amaranth volgens de verpakking. Als het gaar is laat je het goed uitlekken. Doe het in een schaaltje en roer er de rozijnen, stukjes peer, kaneel en eventueel honing doorheen. Zo simpel is dat! Klaar is je ontbijt. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: