Rebel Kitchen Choco Mylk review

Onlangs deed ik een bestelling bij een van mijn favo kruidenwinkeltjes op het internet. Heerlijk vind ik het om daar rond te surfen en te kijken naar de producten die ze nog meer verkopen. Zo nu en dan bestel ik wel eens wat nieuws. Laatste keer kwam ik dus ook de chocolademelk van Rebel Kitchen daar tegen. De chocolademelk is zuivelvrij. Ik wil heel graag wat minder zuivel gebruiken. Ook zag de verpakking er leuk uit dus mijn interesse was gewekt. Ik bestelde een pakje.

20160319_154028Ingrediënten

Rebel Kitchen Choco Mylk is een zuivelvrije drank gemaakt met kokosmelk en cacao. De chocolademelk is gemaakt op basis van kokosmelk, zuiver brondwater, dadelnectar en cacao. De chocolademelk bevat dus geen additieven en conserveringsmiddelen. De pakjes moet je schudden voor gebruik en gekoeld is hij het lekkerst. Het pakje drinken moet je binnen 2 dagen opdrinken. Een pakje bevat 330ml en kost 2,29, wat natuurlijk niet echt heel goedkoop is.

Wat vind ik er van

De eerste indruk van deze chocolademelk is eigenlijk dat het er hetzelfde uit ziet als gewone chocolademelk, alleen is de kleur ietsje lichter dan je gewend bent van het bekende gele merk. De  chocolademelk ruikt wel echt naar chocolademelk. Voor gebruik moet je de chocolademelk goed schudden. Naar mijn idee had ik dat echt wel goed gedaan. Toch zag ik een soort van stukjes in mijn chocolademelk. Ook tijdens het drinken proefde ik kleine stukjes (cacaoklontjes?). Ik vond dat niet zo lekker. Uiteindelijk heb ik mijn drinken even door de zeef gegooid. Wel jammer voor die prijs! De smaak van de chocolademelk was wel verrassend lekker!

Rebel Kitchen

Ik zag dat Rebel Kitchen nog meer smaakjes melk heeft. Zoals bijvoorbeeld bananen melk (lijkt me erg lekker!), sinaasappel, chai en groene thee. De verpakkingen zien er allemaal stuk voor stuk leuk uit dus misschien ga ik die ook nog wel eens proberen.

Ken jij het merk Rebel Kitchen?

One Comment on “Rebel Kitchen Choco Mylk review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: