Ik ben een trouwe Samsung gebruiker

samsung

Al jaren ben ik een fan van de telefoons van Samsung. Mijn liefde voor het merk is begonnen toen ze jaren geleden een roze ladyphone uitbrachten, met een telefoonsieraad erbij. Mijn man, toen nog vriend, kocht de telefoon voor mij. Volgens mij was dat in 2005 ongeveer. Vanaf die tijd heb ik alleen maar Samsung telefoons gehad. Ik ben er heel blij mee, zowel de kwaliteit als de service.

Service van Samsung

Iets minder dan twee jaar geleden heb ik mijn telefooncontract verlengd met een Samsung telefoon. Net voor het einde van het contract had mijn telefoon kuren. Hij liep regelmatig vast en het beeld gaf strepen. Ik besloot hem aan te melden voor reparatie. De volgende ochtend werd mijn telefoon door Samsung opgehaald. Het werd keurig in een speciale box meegenomen en ik kreeg een berichtje toen het in de werkplaats was aangekomen. Ik werd heel fijn op de hoogte gehouden van mijn telefoon. De volgende dag had ik mijn telefoon alweer terug in huis! Het was heel mooi verpakt in een doosje en er zat een kaartje bij namens de telefoon: “Ik heb je gemist”, dat vond ik grappig haha!

samsung service

Middelbare school

Inmiddels heb ik een nieuwe telefoon. Mijn keuze om hem toch nog te laten repareren was omdat ik de telefoon wilde doorschuiven naar mijn oudste zoon. Hij gaat naar de zomervakantie naar de middelbare school en dan wil ik graag dat hij een goede telefoon heeft. Hij heeft geen abonnement erop, maar een prepaidkaartje erin. Tegenwoordig kunnen ze bijna overal op wifi. Mocht er écht nood zijn, dan kan hij mij gewoon bellen of smsen via zijn prepaid kaartje. Ik vind het fijn dat ik met hem appjes kan uitwisselen gedurende de dag.

Kinderen

Wat is nou een goede leeftijd voor een mobiele telefoon? Daar zijn niet echt richtlijnen voor. Op de site van Nibud kan je hier ook een en ander over lezen. Ik denk dat je er vooral je gevoel in moet volgen. Er is geen goed of fout. Hier thuis hebben ze nooit echt een eigen mobiele telefoon nog gehad. Ze mogen wel onze oude telefoons gebruiken thuis om bijvoorbeeld een spelletje op te spelen. Maar deze telefoons mogen ze dan niet mee de straat op.

Wel hebben ze een tijdje een hele oude telefoon, waar zelfs nog geen whatsapp op kan, gebruikt als ze ergens naar toe gingen. Hier hadden we dan een beltegoedkaartje van 5 euro op gezet. Ze konden ons dan alleen bellen of smsen. Deze telefoon gebruikten ze bijvoorbeeld bij bouwdorp, waar ze de hele dag aanwezig waren. Dan konden ze ons even bellen als ze iets wilden weten, vragen of nodig hadden. Dat was voor mijn gemoedsrust ook heel fijn.

Apps voor kinderen

Er zijn ook hele leuke apps voor kinderen te downloaden. Soms is dat erg makkelijk om de kinderen te vermaken. Zeker rond etenstijd. Dan zijn de kinderen vaak al moe en hangerig.

Wat is jouw favoriete telefoon merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: