Schoencadeau tip

Vinden jullie het ook zo lastig om iets voor de schoen te verzinnen? Krijgen de kinderen een cadeautje of misschien toch iets te snoepen? Dat laatste ben ik zelf niet zo’n fan van. Ok, het hoort er wel een beetje bij, maar mijn kinderen kunnen niet zo heel goed tegen chocolade. Ze worden er heel druk van. Daarom heb ik een leuke tip voor gezond snoep in de schoen.

Een Piet en een Sinterklaas gemaakt van mandarijnen! De baard van Sinterklaas maak je van een wattenschijfje, wat je een beetje in vorm knipt. De mijter knip je uit rood papier met een kruisje er op gemaakt van geel of goud. De pietenkraag vouw je een papier in een soort van muizentrappetje, maar dan heel lang. Als je klaar bent hou je een strook over en dit vouw je dubbel. De uiteinden plak je aan elkaar vast en dan heb je een kraag. Met dubbelzijdig tape plak je dit aan de mandarijn. De pet knip je uit papier en vouw je een beetje in vorm. De veer knip je ook uit papier, maar Action verkoopt ook kleine veren.
Leuk toch?

Sinterklaas Schoen Kalender

Deze gave schoen zet kalender vond ik op de site Print Candy. Daar kan je hem gratis downloaden en uitprinten. Je kind kan de kalender dan in de schoen stoppen en Piet kan daar dan vakjes inkleuren wanneer je kind het schoentje mag zetten. Zo is het duidelijk voor het kind wanneer en hoe vaak het schoentje gezet mag worden.

Heb jij al bedacht wat er in het schoentje van je kind komt? En hoe vaak mag jouw kindje het schoentje zetten?

2 Reacties over “Schoencadeau tip

  1. Wat een leuk idee! Dit ga ik doen!
    Hier mogen ze 2x hun schoen zetten. 1 keer met de intocht (vandaag dus) en 1 x volgende week zaterdag. Ze krijgen 1x een chocoladesint en 1x iets kleins van speelgoed. Bij de kringloop kocht ik een tijdschrift van dora voor 0,50 cent voor Sanne. Manon krijgt een speelgoedmobiel die ik van een vriendin kreeg. Haar kinderen waren er mee uitgespeeld. Zo heb ik schoencadeautjes voor in totaal €1,30.

  2. Heerlijk he om zo cadeautjes te shoppen! Ik heb ook enkele dingetjes uit de kringloop gedaan. Denk dat ze juist die cadeautjes geweldig vinden haha. Ik ben benieuwd hoe jouw kindjes de mandarijntjes zullen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: