Schooltas van Duifhuizen

De laatste twee weken van het schooljaar zijn ingegaan. De kinderen hebben er net een drukke feestweek op zitten, wat overigens geweldig was, en nu nog twee weken school tot aan de vakantie. In die laatste twee weken wordt er natuurlijk niet veel meer gedaan dan wat werkjes afronden etc. Zo hebben we ook de portfolio gesprekken al gehad. De jongens doen het hartstikke goed op school en zijn dan ook over naar groep 3 en groep 5! Deze mama is weer hartstikke trots dus!

20160704_123417
Westernbag van Legend

De kinderen kunnen eigenlijk niet wachten tot ze naar hun nieuwe groep mogen. Ze krijgen ieder ook een nieuwe juf en dat is toch best wel een beetje spannend. Van Duifhuizen tassen & koffers mochten wij een schooltas uitzoeken om te reviewen. Eerlijk gezegd kende ik de webwinkel niet, maar toen ik het aanbod van winkel zag werd ik meteen enthousiast. Duifhuizen tassen & koffers heeft namelijk een ontzettend groot assortiment tassen met heel veel grote merken. Daar konden we vast wel iets moois tussen vinden!

20160704_081638
Wat een stoere tas!
20160704_123353
Er past een A4 multomap in

De kinderen hebben beide een goede schooltas, maar het enige nadeel van deze tassen vind ik dat ze toch vrij klein zijn. De school van mijn kinderen hanteert een continu rooster, dit houdt in dat de kinderen op school eten en dus ieder twee drinkbekers en twee lunchbakjes mee moeten nemen. In de huidige tassen past dat net aan, maar wat zou het handig zijn om een tas te hebben waar óók een A4 multomap in past. De jongens hebben onlangs hun portfolio mee gekregen, maar deze moesten we dus los mee nemen. Het zou makkelijker zijn als deze in de tas zou passen. Verder ben ik altijd op zoek naar duurzaam, de tas moet dus stevig zijn en heel lang mee kunnen gaan.

Na lang speuren (er is zoveel keuze!) kwam ik uit bij de Legend Westernbag. Wat is deze gaaf en stoer! Het is een echt lederen tas, dus heel duurzaam. Dit ging hem worden. De site van Duifhuizen tassen & koffers is overzichtelijk en bestellen gaat heel makkelijk. We hadden de bestelde tas al snel binnen, deze kwam met pakketpost.
De tas is ruim, heeft twee kleine voorvakjes, een groot vak met rits en aan de achterkant van de tas ook nog een vak met rits. Zo’n vak aan de achterkant van de tas is handig voor belangrijke spulletjes.

Bovendien is het grote vak ruim genoeg voor de spullen die de kinderen mee moeten naar school: twee lunchbakjes, twee bekers en hun portfolio/multomap. Er is zelfs nog genoeg ruimte om andere dingetjes mee te nemen. Leuke details van de tas zijn het naamlabel van leder aan het hengsel van de tas. De twee handvatten kan je aan elkaar vast maken met drukkertjes. Er zit een schouderband bij waarmee je de tas dus ook over je schouder kan dragen. Binnenin de tas zit een hoesje wat ook gemaakt is van leder.

Kom maar op met dat nieuwe schooljaar, we zijn er klaar voor!

2 Comments on “Schooltas van Duifhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1