Stichting Earlybirds

In oktober 2013 schonk ik een persoonlijk naamlakentje voor in de wieg/kinderwagen aan Stichting Earlybirds. Stichting Earlybirds maakt fotoreportages van kinderen die (veel) te vroeg geboren zijn. Dit doen ze geheel kosteloos. Om dit kosteloos te kunnen houden is natuurlijk geld nodig. Stichting Earlybirds veilen daarom regelmatig nieuwe producten die ze van bedrijven gedoneerd krijgen. Daarom schonk de Kaboutertuin dus een naamlakentje, omdat ik dit een goed doel vind.

In november werd het lakentje voor het eerst geveild, maar degene die het lakentje won betaalde maar niet. Daarom ging het lakentje in februari opnieuw in de veiling en werd opnieuw verkocht. Ik mocht een naamlakentje maken voor Quinty. Geheel in roze letters. Wat een leuke opdracht!

Ik hoop dat Quinty heerlijk zal slapen onder haar lakentje. Later kan ze het misschien gebruiken in een poppenbedje of poppenwagen om haar pop onder te laten slapen. Dat hoor ik namelijk wel eens van andere gebruikers van de lakentjes, dat meisjes het als poppendekentje gebruiken. Ik vond dit zo’n leuk idee dat ik het met jullie wil delen!

Ook hoop ik dat er met behulp van de verkoop van dit lakentje er weer een fotoreportage gemaakt kan worden van een te vroeg geboren kindje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: