Traktatie en versiering

Gister schreef ik dat er technisch iets niet goed gegaan was op mijn blog. Ik had namelijk een traktatie blog geschreven en er was een lege inhoud online gekomen. Mijn content was dus weg! Vandaag dus in de herkansing!

wpid-20150305_235130.jpg

Ik wilde dit jaar voor een wat gezonde traktatie gaan. Maar dit moest wel met goedkeuring van L zijn. Hij moest tenslotte trakteren! Voor de juffen werd het een waxinekaarsje houdertje. Het was een mini windlichtje. Ik deed er een geurkaarsje in, cellofaan eromheen en een mooi lintje. Volgens mij vielen ze goed in de smaak, want er waren er nu meer op dan dat er koeken uitgedeeld werden! šŸ˜‰

wpid-20150305_235142.jpg

Het ziet er ook best feestelijk uit toch?

20150305_235100

 

Vorige week deelde ik al wat superleuke traktatie pins met jullie. L vond ze ook leuk en wilde heel graag het piratenschip. Maar nergens kon ik natuurlijk watermeloen vinden… We moesten toch nog even op zoek naar wat anders. Ik vond leuke Star Wars plaatjes. Deze printte ik uit (12 op een vel) en lamineerde de vellen. Daarna knipte ik de rondjes uit en plakte deze op een knijper. De knijper kan je op een doorzichtig plastic bekertje (Action) plakken en dan kan je de bekertjes zelf vullen. Wij vulden ze met twee kleuren druiven. Serieus, de kinderen op school aten het alsof het snoep was.

20150305_235224

 

Verder had ik ook nog wat leuke versiering. Ik was de dag voor zijn verjaardag nog even bij de feestwinkel hier in de stad en daar zag ik leuke folieballonnen met cijfers. Deze liet ik daar vullen met helium en ik knoopte er zelf nog wat ballonnen aan. Deze viel goed in de smaak. Ook kocht ik nog wat slingers (ook met 7 erop) en een “Ik ben 7 jaar”Ā  button

20150305_235427 20150305_235502

Ook kocht ik nog wat uitbreiding voor onze verjaardagsring. L koos zelf een stekertje en ik nam er een 7 bij. En ik haalde nog wat nieuwe kaarsjes erbij. Ik vind het er zo gezellig uitzien! Ik maakte ook zelf nog een taart. Deze komt in de loop van de week hier op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: