Uitslag Give Away!

Eigenlijk zou de uitslag van de Give Away met de wereldkaart enveloppen er gisteravond zijn. Maar ik belandde met kiespijn op de bank. De hele nacht slecht geslapen door de pijn. Gelukkig kon ik vanmorgen vroeg terecht bij de tandarts. Het werd een zenuwbehandeling. Als ik dan van de pijn af ben vind ik het prima. Hopelijk hebben we de ellende nu gehad.

Nu dus door naar de Give Away. Helaas waren er niet zoveel deelnemers. Voor de deelnemers dus juist extra veel kans om te winnen! Met de website random.org heb ik een winnaar getrokken:

Gefeliciteerd Aamnda! Mail je mij je adresgegevens? post @ kaboutertuin . nl (aan elkaar)
Maar ook wil ik graag Catharina Jansen graag een aardigheidje toesturen. Mail je mij ook eventjes je gegevens? Jullie prijs komt er dan zo spoedig mogelijk aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: