Verhuisd van Blogger naar WordPress

Als je dit bericht leest, ben je op de juiste blog van Kaboutertuin aangekomen! Ik ben met mijn blog verhuisd van Blogger naar WordPress, puur omdat je met WordPress veel meer mogelijkheden hebt. Ik was dit al een tijdje van plan, maar iets hield me tegen. Achteraf gezien viel het allemaal wel mee, gelukkig. Mijn eerste blogdoel voor 2015 is dus al bereikt!

bloggen
Zo lag ik er vanavond op de bank bij, met de laptop op schoot

Natuurlijk is de blog helemaal nog niet zoals ik het uiteindelijk wil hebben, maar daar gaat voorlopig nog wel wat tijd in zitten. Ik heb de blog wel alvast draaiend gemaakt, omdat ik anders op twee webplekjes tegelijk aan het werk ben, en dat werkt voor mij dus niet. Gelukkig kon ik mijn blog mèt reacties gewoon meenemen!

Komende dagen en weken zal er dus nog wel een en ander gaan veranderen. Ik moet alle huidige tags omzetten naar labels en overal categorieën aanhangen. De categorieën wil ik in de bovenbalk laten terugkomen, zodat alles goed na te zoeken is. Ook komt er nog een nieuwe header, wat nieuwe foto’s etc.

Op dit moment is de reactiemogelijkheid op de blogs verbeterd. Als het goed is, is het achterlaten van een reactie nu eens stuk makkelijker. Daar kreeg ik op mijn blog op Blogger namelijk vaak te horen dat men niet kon reageren. Dat is natuurlijk heel jammer. Ook kunnen de blogs nu gedeeld worden op facebook, twitter, google+, via de mail en ze kunnen worden uitgeprint. Dit is bijvoorbeeld erg handig met recepten.

Ik wens jullie veel leesplezier op mijn nieuwe plekje!

5 Comments on “Verhuisd van Blogger naar WordPress

   • Dank je Linda! Wat lief 🙂 Ik wil de header nog wel anders, maar weet nog niet precies hoe haha. En beetje finetunen 😉

    Weet jij toevallig hoe ik bij de blogjes op home (voor de lees meer….>) ook een foto kan krijgen? Bij de stukjes die gekopieerd zijn van blogger staat overal keurig een foto. Bij de nieuwe berichten alleen een paar zinnen tekst…
    Emy onlangs geplaatst…AdministratieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: