Video van Sinterklaas + Winactie GESLOTEN

Het Sinterklaasfeest vind ik echt geweldig. Ik heb er zelf ook hele goede herinneringen aan. Ik probeer het dus ook voor mijn kinderen geweldig te maken. Een aantal keren hebben we een Sinterklaas gehuurd. Die kwam dan langs met drie pieten. Het was erg leuk en speciaal, maar eerlijk is eerlijk…. het was ook ècht heel erg druk. En Sinterklaas is al zo’n drukke periode… Heel veel dingen probeer ik dan bewust rustiger te houden.

IMG_3380

Toen ik de Video van Sint twee jaar geleden tegen kwam wist ik dat dit een goede oplossing zou zijn. Met de video van Sint laat je een persoonlijke boodschap van Sinterklaas voor je kinderen maken. De Sint spreekt dat je kinderen toe en vertelt iets persoonlijks over je kinderen.

IMG_3382

Persoonlijk

De Video van Sint is een verhaaltje van ongeveer 20 minuutjes en wordt gespeeld door Sinterklaas en zijn pieten. Je kan tot 10 personen invoeren in het verhaal. Wij vullen eigenlijk alleen de kinderen maar in. Dan kan je de namen van de kinderen invoeren en dan kies je de uitspraak van de naam erbij. Ook kan je een foto van je kind toevoegen aan het grote boek. Per kind kan je dan twee verhaaltjes kiezen uit de gehele lijst. Bijvoorbeeld dat je kind een zwemdiploma heeft gehaald, op het potjes plast, graag buiten speelt etc. Ook kan je nog een karaoke liedje uitkiezen. Binnen twee dagen heb je je persoonlijke dvd dan op de mat liggen.

Het verhaal dit jaar

De Video van Sint bestaat inmiddels alweer 7 jaar! Dit jaar is camerapiet er ook weer bij. Camerapiet zorgt natuurlijk voor een mooie film. Dit jaar doet Superpiet ook mee en Guus Meeuwis speelt ook mee in het verhaal. Elk jaar is het een nieuw verhaal. Aan het einde van de film kan je Sinterklaas laten benoemen waar de cadeautjes verstopt liggen. Er is ontzettend veel keuze dus je kan elk jaar de cadeaus op een andere plek laten verstoppen. Van Video van Sint heb ik dit jaar de film mogen bestellen om te testen. Ik mocht het bundelpakket bestellen, na een uur heb je de film gewoon ook al in je mailbox! Hoe gaaf is dat, dan kan je hem gewoon al kijken. Ook dit jaar is de film weer geweldig. De kinderen hebben hem natuurlijk nog niet gezien, want we bewaren hem voor pakjesavond.

dvd van sint

Spoedbezorging op de mat

Op pakjesavond, als we er allemaal klaar voor zijn, legt een van ons de dvd op de deurmat, met wat strooigoed er om heen. De dvd komt trouwens met een speciale envelop met een foto behorend bij het verhaal met “Spoedbezorging” erop. Als je op tijd besteld krijg je er ook een kaart bij! Dit is al een mooie “opening” voor het verhaal. De kinderen vinden het niet gek om post te krijgen van Sinterklaas. Hij kan tenslotte niet alle kinderen bezoeken.

IMG_5055

De kinderen zaten ademloos te luisteren naar Sinterklaas die hen toespreekt! Het is evengoed toch een klein beetje spannend. Maar wat een rust hangt er over de avond. De kinderen kunnen gewoon op hun gemakje kijken en daarna de cadeaus gaan zoeken. Heel wat anders dan tijdens een bezoekje van Sint en zijn Pieten. Ik vond de Pieten vaak wat hysterisch…

Video van sintWinactie

Van Video van Sint mag ik nu ook een dvd weggeven!! Hoe gaaf is dat. Ik vind het superleuk dat ik een van mijn volgers ook blij mag maken. Wat moet je er voor doen? . Laat hier onder bij de comments je reactie achter met een geldig mailadres (dit is alleen voor mij zichtbaar) zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen. Je krijgt de code waarmee je je dvd kan bestellen namelijk via de mail.

Een extra winkans krijg je als je volger wordt via Bloglovin en je krijgt een extra winkans als je volger wordt op Facebook. Op zaterdag 24 oktober zal ik de winnaar bekend maken!

Gefeliciteerd Tanja!

gesponsordartikel

22 Comments on “Video van Sinterklaas + Winactie GESLOTEN

 1. Ik volg je via Facebook en bloglovin. En nu maar duimen voor deze leuke dvd. Zou erg leuk zijn voor mijn zoontje van drie jaar.

 2. Dit zou ik echt heel leuk vinden voor mijn neefjes, dis ik doe graag mee 🙂

 3. Altijd leuke verhalen over gehoord maar nooit durven bestellen! Dus hier wil ik wel aan mee doen!

 4. Lijkt me zo gaaf om de gezichtjes te zien;-)
  Ik lees dat het al langer bestaat, maar lees er nu pas meer over…
  Hele leuke winactie…Doe graag mee!

 5. Wat een leuke actie. Ik hoor altijd veel positieve reacties op de video. Dit is denk ik het laatste jaar dat mijn zoontje geloofd. Zou leuk zijn om het zo af te sluiten.
  Ik volg je ook op fb

 6. Ook ik doe graag mee. Ik had er nog nooit van gehoord, wat ontzettend leuk zeg!
  Ik kan me nu al verkneukelen; straks met onze 3 kinderen post EN een video van de Sint!

 7. Wat een superleuke actie!!!
  Ik doe uiteraard mee voor mijn dochtertje Emily!

 8. Ik volg je al op Facebook.
  Lijkt me erg leuk een dvd boodschap van Sint voor mijn dochter..
  die een groot geheimpje aan de rest van de familie mag vertellen want ja Sint weet alles toch?

  Wachten netjes af

 9. Pingback: De nieuwste Blog Winacties! [update 19-10-2015] | Prijsvragen Blog

 10. Geweldig leuk zeg! Wat een leuk idee. Zo is sinterklaas toch nog langs geweest op pakjesavond. Ik heb alle inkopen voor de sint al gedaan zodat ik straks in december niet zo veel stress heb. Maar wat zou dit nog een leuk extra cadeautje zijn!

 11. Sinterklaas. ..
  De leukste tijd van het jaar. De kinderen zingen liedjes bij hun schoen. En ze zijn benieuwd naar wat ze krijgen van de beste man.
  Ik heb zelf nog leuke herinneringen aan mijn Sinterklaastijd.
  Het zou geweldig zijn om mijn kinderen een leuke herinnering mee te kunnen geven.
  Een persoonlijk bericht van de Sint is toch wel heel gaaf!!
  Ryan en Jasmijn zullen hier nog weken van genieten.

 12. Wat ontzettend leuk!! Heel graag waag ik een kansje voor onze bijna 5 jarige. Hij is nu op een leeftijd dat hij het allemaal heel goed snapt haha, dat maakt de Sinterklaastijd nog leuker!

  Ik vind het zo’n heerlijke tijd en geniet van alles wat er om heen gebeurd. Van het knippen in speelgoedboekjes (serieuze zaak hoor), het snoepgoed dat erbij hoort (voornamelijk de boys), de liedjes en de dansjes die weer door het huis klinken (geweldig om te horen en naar te kijken). De film van Sinterklaas, het sinterklaasjournaal en zo kan ik nog wel even door gaan (ahum).

  Eigenlijk mag de dvd nu ook niet meer ontbreken. Al zoveel over gehoord maar zelf nog nooit gehad! Ik weet 100% zeker dat ons manneke blij verrast zal zijn en ik zie al bijna de pretoogjes voor me. Ik hoop dat ik hem dit jaar mag verrassen! Super spannend!

 13. Dat zou Quinten helemaal geweldig vinden, wij doen graag mee en volgen natuurlijk op fb ?.

 14. WAUW! Dit is echt superleuk LILA !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Ohhh dit zou te gek zijn voor mijn dochtertje. .wat gaaf!! Vorig jaar was ze nog net te klein. .maar nu heeft ze de perfecte leeftijd. .hopelijk mag ik haar onwijs verrassen!! ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  ☑️ geliked
  ☑️ openbaar gedeeld…
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 15. mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van opa hier als winnaar staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: