Getrouwd! En het was zo romantisch!

Na ruim een jaar van voorbereiden, was het vorig weekend zover; we zijn getrouwd! Op zondag 24 september, toen we 16 jaar samen waren, hebben wij elkaar in het bij zijn van onze kindjes, onze familie en onze vrienden het ja-woord gegeven. Wat was het een mooie dag. Echt een om nooit te vergeten.

getrouwdFoto: Jilke

Romantisch

Onze wens was om onze ceremonie op het strand te houden. Natuurlijk wel een tikkeltje gewaagd zo eind september, en dan buiten. Maar vanaf het begin af aan heb ik gezegd dat we 24 september een nazomerdag zouden krijgen. We keken de tabellen na wanneer de zonsondergang die dag zou zijn en aan de hand daarvan planden we ietsje daarvoor onze ceremonie. Zodoende startte onze ceremonie dus ’s avonds om 19 uur.

Foto: Maartje

Ik maakte speciaal voor de ceremonie zelf een prieeltje. Met kanten gordijntjes er in voor de romantische look. We huurden voor de ceremonie witte, houten wedding chairs. Het zag er allemaal zo mooi uit! In de ochtend van onze trouwdag was het mistig, maar volgens iedereen was het perfect weer en zou het zonnetje later op de dag vast en zeker doorbreken. En dat gebeurde ook. Ik had een prachtige omslagdoek laten maken voor bij mijn trouwjurk, maar die heb ik niet eens nodig gehad. Het was tijdens de fotoshoot ook gewoon warm! Toen we op het strand aankwamen, wachtte ik in de strandtent, terwijl alle gasten zich verzamelden op het strand. Het zonnetje was duidelijk aanwezig. Het zag er allemaal zo mooi uit. De ceremonie was daardoor ook helemaal perfect. Een prachtig avondzonnetje dat in de zee zakt….. een mooie ondergaande zon! Romantischer kan gewoon bijna niet. Echt een droombruiloft.

Foto: Dennis

Getrouwd en nu nagenieten

We zijn getrouwd op een zondag. Niet een hele makkelijke dag, ook niet voor onze gasten. Des te groter was onze waardering dan ook voor hen die gewoon toch op het feest kwamen! Best een groot aantal kwamen nog van ver ook. En sommige gasten hadden zelfs maandags vrij genomen. Voor ons een heel bijzonder gevoel! Mijn man en de kinderen hadden de dag na de bruiloft ook vrij. Dat was fijn. Samen nog even nagenieten. De trouwbus moest nog wel even terug gebracht worden, maar daarna gewoon lekker hangen, restjes eten opeten, foto’s en filmpjes kijken, kaartjes lezen, cadeautjes uitpakken…. Dat was echt fijn! De kinderen gingen evengoed ook deze dag veel te laat naar bed. Maar we zaten nog zo lekker op onze wolk met z’n vijven… het was echt fijn.

We zijn nog steeds aan het nagenieten. Vorige week heb ik al een en ander op papier gezet omdat je kleine details anders zo snel vergeet. Ik was er nog niet eerder aan toe gekomen om er over te bloggen. Voor de bruiloft natuurlijk alle voorbereidingen… die hebben mij giga veel tijd gekost. Dat geeft niet, het was het waard. Maar daarom kwam het bloggen niet lekker op gang. Ik ben nu nog bezig om alles rondom de bruiloft een beetje te laten landen. Komende weken ga ik er echt uitgebreid over vertellen. Hoe en wat precies weet ik nog niet, maar het zullen in ieder geval delen van de dag zijn, samenvattingen, reviews en DIY’s. Kortom; ik heb genoeg te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: