We zijn weer online!

Wellicht hebben jullie het gister al gezien, maar de site heeft er zo’n 36 uur uit gelegen.

Ik heb vrijdag een gigantische bestelling met nieuwe producten voor de website binnen gekregen. Zaterdag heb ik, met pauzes tussendoor, de gehele nieuwe collectie online gezet.

Er zat best veel werk in. Even na 11 uur ’s avonds was ik klaar. Ik was best moe. Ik zag dat wordpress een update nodig had. Ik drukte op het knopje zonder een backup te maken. Ja stom! Het gaat altijd goed dus nu ook wel dacht ik nog. De update ging niet goed en ik kreeg een wit scherm. Ik kon niks meer. Ook niet meer inloggen op wordpress…

Drama! Er stond nog wel een backup ergens, maarja dat deed ook niets. Al met al moest ik wachten op de klantenservice van mijn server. Die werken kantoortijden, dus vanmorgen kreeg ik bericht. Ze hadden gelukkig nog een server back-up voor mij. Alles werd hersteld. Alleen was ik al mijn ingevoerde producten wel kwijt. Jammer maar helaas. Ik was al hartstikke blij dat ik de shop EN de blog verder helemaal compleet terug had. Ik was eventjes bang dat ik alles kwijt zou zijn…

Vandaag heb ik opnieuw alle producten in de shop gezet. Alles staat er weer op. Ik druk nu alleen even NIET op updaten. šŸ˜‰

Dit was overigens wel een hĆ©le wijze les! In het vervolg dus vaker updaten. ZĆ³ zonde van het geld anders…

One Comment on “We zijn weer online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: