Wees een goedzak, haal een Goedzak

De goede actie van Albert Heijn is weer terug! Met deze actie wordt er speelgoed verzameld voor kinderen voor wie een Sinterklaas cadeautje niet vanzelfsprekend is. Veel kinderen in Nederland barsten van het speelgoed en hebben ook speelgoed liggen waar niet of nauwelijks mee wordt gespeeld. Dit speelgoed wordt nu ingezameld door Albert Heijn in een Goedzak en geschonken aan het (lokale) goede doel. Denk hierbij aan de speelgoedbank of aan het asielzoekerscentrum. Vorig jaar werd al gestart met deze actie. En dit was een groot succes!

goedzak

Vullen en inleveren van de goedzak

Vanaf vandaag, 14 november, kan je de Goedzak ophalen bij Albert Heijn. Vul de zak met mooi speelgoed wat je graag cadeau wilt geven aan een ander. De zak lever je uiterlijk 27 november in bij de Albert Heijn bij jou in de buurt. Samen met lokale goede doelen zorgt Albert Heijn dan dat het op de juist plek komt. In de winkel kan je zien voor welk goed doel er wordt ingezameld. Dit is per Albert Heijn verschillend.

goedzak1Online boodschappen doen

Ook als je je boodschappen online besteld en laat thuisbezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point kan je meedoen met deze actie. Bij bestellingen met een bezorgdatum van 14 tot en met 19 november ontvang je een Goedzak. Tot en met zaterdag 27 november kun je de Goedzak meegeven aan de bezorger of inleveren bij een winkel bij jou in de buurt. Albert Heijn zorgt er samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp voor dat de cadeaus goed terecht komen.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 421.000 kinderen in ons land op in armoede. Sinds 1959 helpt Nationaal Fonds Kinderhulp kinderen door simpele dingen als sport, een dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas mogelijk te maken. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de site van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Tips

  • Geef alleen speelgoed waar jouw kinderen ook blij van zouden worden
  • Zorg dat het speelgoed schoon, heel en compleet is
  • Lever elektronisch speelgoed graag zonder batterijen in
  • In verband met hygiëne liever geen knuffels inleveren
  • Deze actie gaat alleen om speelgoed, niet om kleding
  • Sluit de Goedzak goed af
  • Als de Goedzakken op zijn kan je het speelgoed in een andere tas, doos of gewoon een vuilniszak inleveren.

One Comment on “Wees een goedzak, haal een Goedzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: