Voor de vierde keer mama; onze zoon is er!

Deze blog staat al een tijdje in mijn concepten. Heel erg eigenlijk dat ik hem nog niet eens geplaatst heb. Als jullie mij op social media volgen dan heb je het natuurlijk al voorbij zien komen. Maar eind mei is onze vierde zoon geboren! Na een hele zware zwangerschap was hij er zomaar ‘ineens’. Twee en een halve week voor de uitgerekende datum en na een zeer, zéér voorspoedige bevalling. Alles is gelukkig goed gegaan. Wat zijn we blij dat hij bij ons is. Ook de jongens zijn stapelgek op hun kleine broertje. Alleen het herstel van de zwangerschap en de bevalling viel tegen.

zoon geboren herstel

Langzaam herstel

Helaas herstelde ik na de bevalling ook niet zo snel als ik wilde. Ik had gehoopt dat ik me na de bevalling goed zou voelen. Ik was immers lang genoeg beroerd geweest. Gelukkig was ik direct van alle nare kwaaltjes af, maar in mijn kraamweek had ik jammer genoeg de eerste borstontsteking ook al te pakken. Binnen drie weken de tweede en in tien weken tijd heb ik dus drie borstontstekingen gehad. Van een borstontsteking kan je heel erg ziek worden, bij twee van de die lag ik dus ook met hoge koorts en knallende koppijn op bed. Gelukkig kon ik wel genieten van onze lieve zoon, maar die borstontstekingen hebben er wel behoorlijk in gehakt. Het herstel viel mij echt tegen.

Genieten

Onze K is onze allerlaatste baby. Ik ben daarom ook heel erg bewust aan het genieten van alle mooie momenten. Alle laatste baby-mijlpalen voor ons. Alle herinneringen wil ik vastleggen en opsnuiven. Nu kan het nog. Ik heb alles om me heen de boel de boel gelaten. Hoewel ik dat niet altijd makkelijk vond (ik ben gewend om altijd maar door te gaan), was het wel heel erg fijn. Rustig aan herstellen van wat er voorgaande maanden heeft gespeeld.

Ik voelde me ook een hele tijd niet echt mezelf. De laatste weekjes durf ik eindelijk te zeggen dat ik me GOED voel. Ik herstel goed en merk dat aan alles. Ik heb het huishouden weer helemaal opgepakt, lichamelijk weinig last, de borstvoeding loopt goed, K groeit goed en is tevreden, gelukkig ben ik ook al aardig wat afgevallen, die extra kilo’s kan ik maar moeilijk accepteren. Kortom; ik voel me weer aardig mezelf!

Bloggen

Nu ik me weer goed voel ga ik het bloggen weer oppakken! Ik heb er gewoon weer echt zin in. Eerder schreef ik al ergens dat ik het schrijven zo mis, ik vind het heerlijk om lekker van me af te tikken. Ik wil er dolgraag weer mee verder. Ik merk wel dat ik weer een beetje moet in komen. Het is wel de bedoeling om weer in volle vaart bezig te gaan, maar ik merk ook wel dat ik nog helemaal in het ritme moet komen. Ik moet echt zoeken naar de woorden. Ik hoop dat dat na een paar blogjes tikken wel beter gaat en dat dan alles makkelijk “op papier” komt.

Webwinkel

Voor nu heb ik besloten om even te stoppen met de webwinkel. Ik merk dat ik echt focus nodig heb op één ding. Ik merk dat ik de afgelopen tijd meer voldoening heb gehaald uit het bloggen. Daarom heb ik, een beetje met pijn in mijn hart, besloten om de webwinkel nu even te laten voor wat het is. Wellicht dat ik dat in de toekomst er nog bij oppak, maar voorlopig is het goed zo. Het is met een babytje en drie grotere kinderen wel druk zat zo. Mocht je graag toch nog iets gepersonaliseerd willen hebben (of de Sinterklaas en/of Kerst raamstickers) dan kan je mij daar natuurlijk altijd even een berichtje over sturen.

Tot snel weer!

Een reactie op “Voor de vierde keer mama; onze zoon is er!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: