10 jaar geregistreerd partnerschap

In september dit jaar zijn we alweer 15 jaar samen! De tijd gaat zo verschrikkelijk snel. Vandaag zijn we ook alweer 10 jaar geregistreerd partners. We hadden toen pas ons huis gekocht en we wilden op papier alles goed geregeld hebben. Zeker omdat hij ook veel weg was met zijn werk. Trouwen wilden we (nog) niet omdat we ooit wel echt willen gaan trouwen. Daarom kozen we er ook voor dat ik zijn naam (nog) niet zou aannemen. Hopelijk komt het er ooit nog van om samen te gaan trouwen.

SANYO DIGITAL CAMERA

Het was allemaal erg officieel, met een hele ceremonie er ook bij. Dat was wel leuk. We hebben het verder klein gehouden en met beide gezinnen bij ons thuis gegeten. Het was een mooie dag. Verder doen we eigenlijk nooit wat met deze datum, maar ik vond 10 jaar toch wel een mooi getal.

10 jaar alweer!

 

3 Reacties over “10 jaar geregistreerd partnerschap

  1. Proficiat.
    Waarom zou je ooit zijn naam wel aannemen? Ik weet dat dit in Nederland blijkbaar normaal is (in België niet) maar ik begrijp dit niet. Je leeft jaren met je eigen naam om dan die van een ander te nemen, een beetje alsof je jezelf wegcijfert. En niemand heeft me dat ooit goed kunnen uitleggen.
    ilona onlangs geplaatst…Marokkaanse bietensaladeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: