3x Groene smoothie met bleekselderij

groene smoothie bleekselderij

Ik houd van groene smoothies! Meestel drink ik elke week wel een smoothie, soms wel twee per week. Ik neem het niet iedere dag omdat ik van mening ben dat het nog beter is om op groenten en fruit te kauwen.
Maar soms is het zo makkelijk en ik vind ze (meestal) heel erg lekker. Ik maak het liefst mijn eigen combinaties. Meestal doe ik eigenlijk altijd maar wat. Vaak pakt het wel goed uit!

groene smoothie bleekselderij

De ingrediënten die ik gebruik heb ik meestal nog in huis. Ik vind het altijd een fijne manier om restjes op te maken, zoals restjes verlepte bleekselderij. Eten weggooien houd ik absoluut niet van, dus meestal gaat alles op.
Eigenlijk ben ik helemaal geen grote fan van bleekselderij maar in de soep of smoothie kan ik de smaak wel waarderen. Daarom heb ik hier drie recepten van smoothies met bleekselderij die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Op de foto’s is trouwens de smoothie veldsla bleekselderij te zien.

Smoothie bleekselderij spinazie
– 2 stengels bleekselderij
– 8 deelblokjes spinazie
– 1 banaan
– sap van 1 sinaasappel
– halve cup water


Smoothie romaine ananas
– 2 stengels bleekselderij
– 2 handjes romaine sla
– 1 handje peterselie
– 2 schijven ananas
– 1 halve banaan
– sap van halve limoen
– 1 cup water


Smoothie veldsla bleekselderij
– 1 halve mango
– 1 flinke hand veldsla
– 3 stengels bleekselderij
– 1 conference peer
– 1 cup water

Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: