Aardigheidje voor de zieke juffen

Op de basisschool van mijn kinderen zijn twee juffen langdurig ziek. Een daarvan is juf van mijn zoon. De andere juf is geen juf van mijn kinderen, maar een van mijn kinderen heeft echt een klik met haar. Van kleins af aan al. Zo gaf hij haar vaak een knuffel als hij haar zag op de gang. Dat vind ik zó schattig. Want over het algemeen is hij wat dat betreft best wel terughoudend. Maar omdat de juffen al zo lang ziek zijn, wilde ik ze graag even laten weten dat we toch aan ze denken en ik wilde graag een aardigheidje sturen.

aardigheidje juf juffenAardigheidje

Omdat de juffen al zo lang ziek zijn maakten we een aardigheidje voor ze en we stuurden het naar hun huis toe. Toevallig vierden de kinderen op school die week ook juffendag. De verjaardagen van de juffen werden allemaal gevierd. Dus het kwam eigenlijk nog eens extra goed uit. Mijn instelling is eigenlijk altijd dat het niet echt uitmaakt wat je geeft. Als je er wat aandacht aan geeft is het eigenlijk altijd goed. Het gaat natuurlijk om de intentie.

Ik kocht hiervoor een klein doosje chocolade in de vorm van hartjes. Dit doosje kocht ik bij de Action voor nog geen euro. Ik pakte het in in bruin kraftpapier (verkrijgbaar bij onder andere de boekhandel). Hier plakte ik twee zakjes lekkere thee op; lemon-ginger, mijn favoriet! Deze kan je gewoon bij de supermarkt kopen, maar de zakjes “JOY” thee kocht ik ook bij de Action. Een doosje kost daar 1,99 volgens mij.

Ik maakt er ook nog een slingertje bij. Van een stukje bakkerstouw met twee kleurtjes washitape. De washitape plak je op het touw en je knipt de onderkant vervolgens netjes. Ik knipte er een driehoekje in. Op de vlaggetjes schreef ik “oppepper”. Ik schreef er een kaartje bij en ik pakte alles in cellofaan in. Tussen het cellofaan deed ik ook wat confetti (ook van de Action), dat geeft net toch even een extra vrolijk effect. Ik vond het cadeautje zelf echt heel leuk geworden. De cadeautjes werden door beide juffen echt heel erg goed ontvangen. Zo fijn!

Vind jij het ook leuk om cadeautjes leuk in te pakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: