Adventkalender Pinspiratie

Ben je ook nog op zoek naar een leuke adventkalender? Ik heb pinterest voor je afgezocht naar de allerleukste en meest originele ideeën. Als je op de foto klikt dan kom je op de bron van de foto. Veel kijk plezier!

http://raumdinge.blogspot.de/2012/11/noch-mehr-weihnachtswichtel.html

Ondertussen is wel duidelijk dat ik iets heb met kabouters en paddenstoelen. Deze adventkalender met kabouters vind ik daarom dus ook helemaal geweldig. Ze zijn niet moeilijk te maken, je kan ze zo uitprinten en uitknippen.

http://scrapisadebelley.canalblog.com/archives/2013/11/30/28548169.html

Deze cadeautjes in kraftzakjes hangen aan een kledinghanger. Het geheel is best vol, maar door het gebruik van alleen kleuren blauw aan de tags ziet het er op een bepaalde manier toch rustig en als een geheel uit. Ik vind hem echt geweldig! De zakjes zijn ook nog bestempeld met sneeuwvlokken, het lijkt wel met zilver.

http://dosfamily.com/2012/11/christmas-calendar-diy/xmasdosfamilytree/

Deze kalender ziet er al iets rustiger uit. Er is een kerstboom gemaakt met houten latten, daar hangen dan weer allemaal cadeautjes uit. Super leuk!

http://shabbypassion.blogspot.it/2013/11/il-pacco-calendario-dellavento-pack.html?showComment=1385646718947
Voor deze kalender geldt eigenlijk hetzelfde als de kledinghanger hierboven. Het is best vol. Maar door het gebruik van kraftpapier en hele rustige (pastel) kleuren is het wel echt een hele mooie kalender.

http://shabbypassion.blogspot.it/2013/11/il-pacco-calendario-dellavento-pack.html?showComment=1385646718947

Een paar jaar geleden pinde ik deze kalender al. Ik vind hem echt super. Het is een soort bos met bosdieren en een jager. Gaaf bedacht toch? Deze staat zeker in mijn top drie om te maken, maar het is toch nog best wel veel werk…

http://liebesbotschaft.blogspot.co.at/2010/11/adventskalender-to-go.html

Het kaartje aan dit doosje met adventcadeautjes vind ik heel erg lief!

http://scrapacaribou.over-blog.com/article-calendrier-de-l-avent-91122292.html#anchorComment

Deze kalender vind ik ook zo mooi. Ik vind de combinatie babyblauw met zilver/grijs echt prachtig! Alle doosjes zitten heel netjes op een canvas geplakt. Op de site staat trouwens een printable voor de verschillende doosjes.

http://heidi-laflotte.blogspot.nl/2010/10/give-away.html

Deze kalender is juist zo mooi omdat hij zo simpel is. Aan elk kaartje hangt een klein cadeautje, dat al zichtbaar is. Door de mooie natuurtinten is het een heel mooi geheel.

http://de.dawanda.com/product/37781141-Adventskalender-Eulen-braun-24-Geschenktueten-braun

Deze uiltjes vind ik ook erg leuk. Ik vind uiltjes ook heel leuk. Met deze versie passen de uiltjes ook leuk op de kalender. Het is nog wel een heel werkje om alles uit te knippen.

Ik wil ook nog graag een adventkalender maken voor de kinderen. We hebben een aantal keer een gekochte gehad en gewoon een simpele met chocola. Maar het is het eigenlijk allemaal net niet. Het voegt helemaal niets toe aan de gezellige periode. Door zelf wat cadeautjes en activiteiten in de kalender te stoppen kan ik dat natuurlijk helemaal zelf invullen. Ik heb alleen nog maar twee weken de tijd. En ik heb nog zoveel te doen. Eerst de cadeautjes voor Sinterklaas maar eens aanschaffen…

Heb je al wat inspiratie kunnen op doen? Ga jij zelf een adventkalender maken voor je kinderen? Of koop je een kant en klare? Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: