Adventkalender voor mijn zus

In november maakte ik een adventkalender voor mijn zoontjes (zal ik ook nog plaatsen). Last minute bedacht ik me dat het ook wel leuk was om er eentje voor mijn zus te maken, juist omdat ik vond dat ze dat tijdens de aanloopperiode naar kerst wel goed kon gebruiken!

Ik bekleedde een schoenendoos en vulde 24 kraftzakjes. Ik sloot de kraftzakjes met een taartrandje, een mooi bakkerstouw en een label. Het label heb ik bestempeld en voorzien van cijfers die ik uitsneed met de cameo. Ik vulde de zakjes met mooie spreuken, opdrachtjes en kleine cadeautjes. De cadeautjes kocht ik online bij kleine winkeltjes, in de stad of ik zocht nog wat leuke spulletjes bij elkaar die ik zelf had. Kijk je mee naar de inhoud?

1. Cupcake vormpjes uit mijn webshop
2. Een spreuk: “Volg je hart, dat klopt altijd”
3. Ingrediënten om suikervrije speculaas te maken
4. Een spreuk: “Kerstmis gaat niet zozeer over het uitpakken van cadeautjes, maar over het openen van ons hart”
5. Een edelsteen; rozenkwarts
6. Een spreuk: “Do small things with great love”

7.  Waxinelichtjes beplakt met maskingtape
8. Een spreuk: “Wanneer je ‘ja’ zegt tegen anderen, wees er dan zeker van dat je geen ‘nee’ zegt tegen jezelf”.
9. Een mandale kleurplaatje van een kerststal
10. Een DIY setje om een vilt popje te maken
11. De kerstfilm “Polar Expres”
12. Een doosje wierrook

13. Een spreuk: “Iemands mening over jou hoeft niet jouw realiteit te worden”
14. Een kerstuiltje van glas voor in de boom
15. Een spreuk: “Hoe minder je reageert op negatieve mensen, hoe gelukkiger en rustiger je eigen leven is”
16. Een houten engel hanger
17. Een spreuk: “De schoonheid siert je, de kracht sterkt je”
18. Drie zakjes kruidenthee (zelf gemaakt)

20. Een geluksolifantje uit de wereldwinkel
21. Een spreuk: “Dit is de boodschap van kerstmis: we zijn nooit alleen”
22. Een edelsteen; een maansteen
23. Een spreuk: “Don’t be afraid to be you”
24. Een windlichtje die ik zelf maakte.

Ik wilde het eerder niet online zetten, omdat ik weet dat mijn zus hier ook wel eens mee leest, en het moest natuurlijk wel een verrassing blijven wat er allemaal in zat! De advent kalender was hartstikke geslaagd en ik kreeg bijna dagelijks een appje met een foto wat er in zat!
Zo leuk om iemand met eigenlijke wat simpele dingetjes blij te maken, zeker voor herhaling vatbaar om iemand volgend jaar weer te verrassen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: