Aftershokz Trekz Titanium Mini REVIEW

Mijn kinderen luisteren graag naar muziek. Vooral de middelste mag zich daar graag even mee terug trekken. Koptelefoontje op en luisteren maar. Er zit alleen een nadeel aan. Ze horen je niet meer! Ze zijn dan compleet in hun eigen wereld. Nu is dat thuis nog niet zo erg, maar als ze wat ouder worden en zo het verkeer in gaan is dat toch wel eng. Ik zie dat in de auto vaak genoeg; kinderen met muziek op en jou als automobilist dan gewoon niet aan horen komen, levensgevaarlijk! Aftershokz heeft daar wat op gevonden; de Trekz Titanium Mini.

aftershokz trekz titanium miniAftershokz Trekz Titanium Mini

De Aftershokz Trekz Titanium Mini is een draadloze koptelefoon die gebruik maakt van Bluetooth. De koptelefoon rust op je kaakbeen, vlak voor de oren, de nekband zit comfortabel in je nek. Je kan je hoofd schudden maar hij blijft stevig zitten. Je hoort de muziek dus niet via je oren, maar via je kaakbeen. Via botgeleiding wordt het geluid dus doorgegeven. Dat kan wat trillingen geven wat in het begin een beetje gek kan voelen. De oren blijven onbedekt en daarom kan je omgevingsgeluiden nog gewoon horen. Zeker in het verkeer is dit stukken veiliger.

Door het titanium frame is de Aftershokz Trekz Titanium Mini hartstikke flexibel en stevig. Ideaal dus voor kinderen. Hij gaat niet snel kapot.  Speciale technologie gaat geluidlekkage en omgevingsruis tegen. Een volle batterij gaat ongeveer zes uur mee.

aftershokz trekz titanium mini

De Aftershokz Trekz Titanium Mini wordt geleverd met een opbergtasje, kabeltje, een paar oordopjes, fitbands (voor kleinere hoofdmaat) en een duidelijke handleiding.

Hoe bevalt de Aftershokz Trekz Mini?

Toen we de koptelefoon binnen kregen hebben we hem eerst een paar uur opgeladen. Er zit een usb kabeltje bij, maar het heeft dezelfde aansluiting als mijn telefoon, dus ik heb gewoon mijn telefoonoplader gebruikt. Dat ging prima. Daarna heb ik hem contact laten zoeken met mijn telefoon, dat ging gemakkelijk. Het eerste wat mijn zoon opviel waren de trillingen die hij voelde. Maar al snel raakte hij daar aan gewend. Hij gebruikt hem erg graag en neemt hem zelfs mee op de trampoline. Ik vind het zelf een heel erg fijn idee dat hij alles gewoon kan horen. Als hij straks wat groter wordt kan ik hem ook met een gerust hart alleen in het verkeer laten gaan met zijn muziek.

aftershokz trekz titanium miniVoor meer informatie kun je kijken op de Facebookpagina. De Aftershokz Trekz Mini is in twee verschillende kleuren (roze en grijs) verkrijgbaar voor €149.95. Aftershokz is verkrijgbaar op Aftershokz.nl en daarnaast bij RunToday, Runners World, Bever, Bol.com en BCC. Tevens heeft Aftershokz ook een versie voor volwassenen ontworpen. Deze lijkt mij ideaal voor het hardlopen!

Ken jij de Trekz Titanium Mini al?

Een reactie op “Aftershokz Trekz Titanium Mini REVIEW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: