Bad moms

En zo kwam er vanmorgen om 6 uur geen blog online! Ik ben gisteravond met twee vriendinnen naar de bioscoop geweest. Ik had me voorgenomen om na de bioscoop nog wel een blog te schrijven voor vanmorgen, maar dat kwam er dus niet van. We gingen naar de film Bad Moms. Je hebt er vast wel de trailer van gezien. De film draait hier alleen om 18.45 uur. Wel een beetje een rot tijd, maar we gingen er gister dus naar toe. De film was echt hilarisch met ook wel een hoop herkenningspunten. We hebben ons vermaakt en smakelijk zitten lachen. Echt een must see.

Amy is haar stressvolle leven zat. Haar drukke baan, het opvoeden van de kinderen, racen naar alle afspraakjes van de kinderen en natuurlijk alle verplichtingen op school. Ze is er klaar mee. Samen met twee andere moeders besluit ze het roer om te gooien en zogenaamde “Bad Moms” te worden. Tot ongenoegen van drie andere dames op school.

Bekijk hier de trailer maar eens:

De film was dus op tijd al af, om half 9 volgens mij al. In principe was de bios het enige wat we hadden gepland, dus ik dacht ook echt dat ik daarna nog even een blog kon maken. Tijd zat toch? Na de bios hadden we buiten nog even een fijn gesprek. Waar we zo een uur hebben staan praten…. toen besloten we toch nog maar even af te zakken naar het stadscafe. En toen werd het zomaar 12 uur. De tent ging sluiten dus we moesten vertrekken! Misschien maar goed ook, anders was het waarschijnlijk nog later geworden. En de kinderen zijn er ’s ochtends altijd wel vroeg bij! šŸ˜‰

We hebben een heerlijke avond gehad. Samen lachen, goede gesprekken en voor de twee andere dames wijn, haha! Heerlijk om zo samen er even uit te zijn en tijd voor jezelf te hebben, waardevol!

Hebben jullie de film Bad Moms al gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: