Beleef de betovering: Sprookjeswonderland

Een van de leukste uitjes met kinderen vinden wij Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Vroeger toen we zelf klein waren bestond het park al en er zijn nog steeds herkenbare dingen in het park. Inmiddels is er hier en daar ook wel wat vernieuwd. Een paar jaar geleden bouwden ze deze prachtige, vernieuwde entree.

Het park bestaat uit meerdere onderdelen. Het mooiste vind ik het sprookjesbos en kabouterdorp. Dit past natuurlijk ook helemaal bij ‘De Kaboutertuin’. Ook zijn er nog voorstellingen, een speeltuin, een kinderboerderij, een restaurantje en wat attracties.

We zijn er nu meerdere keren geweest. Ik ging voor het eerst met ons oudste zoontje toen hij anderhalf was. Hij kon zelf lopen en hij vond het echt geweldig. Vooral het sprookjesbos is leuk voor die leeftijd. Ze kunnen mooi zelf in alle huisjes kijken.

Bij elk huisje hoor je weer een ander liedje. De liedjes staan ook op de cd’s die ze in het winkeltje verkopen. Wij hebben zelf een aantal cd’s en die liedjes zijn echt leuk. Mijn kinderen luisteren er graag naar en zingen ze volop mee. Ikzelf ken de liedjes ondertussen ook helemaal šŸ˜‰

Persoonlijk vind ik het park heel fijn en erg knus. Er hangt echt een magische sfeer. Zeker als ik kijk hoe de kinderen reageren op alles. Die starende snoetjes helemaal in gedachten… ik hou ervan!

Sprookjeswonderland is tussen 12 april en 26 oktober alle dagen geopend! Tickets kosten 9,50 per persoon (vanaf 2 jaar). Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken! Zoals Sprookjeswonderland zelf zegt: “Beleef de betovering!”

En dit bordje is toch helemaal waar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: